Oylo Skrevet 6. mai 2005 #1 Skrevet 6. mai 2005 Vi skal ha kalvestek til middag i vårt bryllup som ikke er så alt for lenge til..... sliter med å finne forrett....vi er ikke glad i fisk.....litt spent på se hva dere andre skal ha, kanskje jeg får noen ideer... :-)
Gjest Betty Boop Skrevet 6. mai 2005 #2 Skrevet 6. mai 2005 Vi skal ha "Tomato tartlet with olive oil and parmesan crust" servert med ruccolasalat og oliventapenade.
Gjest gjest1 Skrevet 6. mai 2005 #3 Skrevet 6. mai 2005 For vår del så spiser ikke brudgommen fisk. Vi skal derfor ha serranoskinke på toast med melon, ruccolasalat, pinjekjerner og balsamicoeddig Ellers går det jo an å ha en suppe til forrett.
Lille smurf Skrevet 6. mai 2005 #4 Skrevet 6. mai 2005 Røkt ørret med ruccola urteolje ..fisk - og vi er kjempeglad i det Men hva med: Røkt andebryst med bringebærvinagrette eller Carpaccio av okse indrefilet for de som ikke liker fisk...
Jullan Skrevet 6. mai 2005 #5 Skrevet 6. mai 2005 Vi skal også ha kalv til hovedrett. Dessverre er ikke brudgommen glad i fisk så til forrett blir det smørdampede asparges rullet inn i enten parma eller serranoskinke med honningmelon-biter og revet parmesanost drysset over.
Søta Skrevet 6. mai 2005 #6 Skrevet 6. mai 2005 Hva med skalldyr da - liker han ikke det heller? Rekecocktail? Eller suppe?
Gjest Anonymous Skrevet 6. mai 2005 #7 Skrevet 6. mai 2005 Vi skal ha honningmelon og skinke til forrett.
Gjest Gjesta Skrevet 7. mai 2005 #8 Skrevet 7. mai 2005 Honningmelon og spekeskinke pyntet med jordbær. Toast som tilbehør. K
Gjest Anonymous Skrevet 7. mai 2005 #10 Skrevet 7. mai 2005 Vi skal ha blomkålsuppe til forrett. Det er en av spesialitetene til kokken der vi skal ha festen.
linky Skrevet 7. mai 2005 #11 Skrevet 7. mai 2005 Vi hadde skalldyrtallerken til forrett, og det falt i smak hos gjestene våre. kjempegod mat.
Annie78 Skrevet 7. mai 2005 #12 Skrevet 7. mai 2005 Vi skal ha blomkålsuppe til forrett. Det er en av spesialitetene til kokken der vi skal ha festen. Tror det blir blomkålsuppe på oss og... Det er så utrolig godt, og noe nesten (?) alle liker... :-)
lilja Skrevet 8. mai 2005 #14 Skrevet 8. mai 2005 vi skal også ha kalvestek til hovedrett. Og til forrett skal vi ha melon og skinke...
Solhanne Skrevet 8. mai 2005 #15 Skrevet 8. mai 2005 Vi skal ha kalvefilet til hovedrett, og til forrett skal vi ha Sjøkreps cappucino servert med ragu av kamskjell og scampi, med mini grizzini og sjøkrepshale.
Martha Stewart Skrevet 10. mai 2005 #16 Skrevet 10. mai 2005 Artig at det er så mange som skal ha kalv som hovedrett - det skal vi også! :-) I tillegg skal vi ha en fisk hovedrett, blir seks retter tilsammen. Forretten vår blir asparges med urtevinagrette.
Oylo Skrevet 11. mai 2005 Forfatter #17 Skrevet 11. mai 2005 Hei Ja det går hardt utover norges kalver i disse bryllupstider. Takker for masse tips, er det noen av dere som har vært borti brushetta som forrett?
Tigi Skrevet 11. mai 2005 #18 Skrevet 11. mai 2005 Vi skal ha Krydderstekt tunfisk med mangochutney og sesamsaus før hovedretten som blir Entrecote av kalv med kremede grønnsaker og cavatelli, rødvinsaus Bruchetta er veldig godt! Men ofte serveres det som en liten appetizer før forretten.
Gjest Brud2005 Skrevet 11. mai 2005 #19 Skrevet 11. mai 2005 Vi skal ha asparges og østers som en forrett, og ristet gåselever med tilbehør som en "mellomrett" eller forrett nr 2. Kalven slipper ikke unna som hovedrett i vårt bryllup heller
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå