Gå til innhold

Oppskrifter til gratinerte frukt/bær


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

fant ikke så mange på google, kan du noen oppsrkifter?

Takk :)

Anonymkode: fe4e9...000

Skrevet

Ikke så rart du ikke finneer mye på Google når det ikke er noe som heter det. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, Antoinette skrev:

Ikke så rart du ikke finneer mye på Google når det ikke er noe som heter det. 

kanskje hun skrev feil og mente glaserte?

Anonymkode: fe4e9...000

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

kanskje hun skrev feil og mente glaserte?

Anonymkode: fe4e9...000

Glaserte eller så tenker hun på pai. 

AnonymBruker
Skrevet

Sjekk bloggen til Berit Nordstrand bl.a. Så ligger det oppskrifter der.

11 minutter siden, Antoinette skrev:

Ikke så rart du ikke finneer mye på Google når det ikke er noe som heter det. 

Men det er det, så her tar du feil.

Anonymkode: 2b5b9...1ee

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Sjekk bloggen til Berit Nordstrand bl.a. Så ligger det oppskrifter der.

Men det er det, så her tar du feil.

Anonymkode: 2b5b9...1ee

tKK :)

Anonymkode: fe4e9...000

AnonymBruker
Skrevet
10 minutter siden, Antoinette skrev:

Glaserte eller så tenker hun på pai. 

Men det er ikke mye, jeg tror kanskje hun ksrev feil...

Anonymkode: fe4e9...000

Skrevet

Kan hun ikke bare kalle det clafoutis som det heter på fransk. 

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, Antoinette said:

Kan hun ikke bare kalle det clafoutis som det heter på fransk. 

Fordi det heter gratinerte xxx på norsk.

Anonymkode: fc94c...70b

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Fordi det heter gratinerte xxx på norsk.

Anonymkode: fc94c...70b

finner to oppskrifter på bær, thats it.

og det er hun du nevner.

Og nei det gjør ikke det,.

Anonymkode: fe4e9...000

Skrevet

Søker du på det retten faktisk heter kommer det oppskifter fra mange flinke kokker. Søker du på det "norske navnet" kommer det kun hennes blogg. 

Vi klarer jo å si creme brulee, hvorfor er clafoutis så mye verre? 

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, Antoinette skrev:

Søker du på det retten faktisk heter kommer det oppskifter fra mange flinke kokker. Søker du på det "norske navnet" kommer det kun hennes blogg. 

Vi klarer jo å si creme brulee, hvorfor er clafoutis så mye verre? 

Det er pai, hun tåler ikke gluten, derfor vet jeg at det ikke riktig,

Anonymkode: fe4e9...000

AnonymBruker
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det er pai, hun tåler ikke gluten, derfor vet jeg at det ikke riktig,

Anonymkode: fe4e9...000

Det går helt fint å lage glutenfrie paier.

Anonymkode: da1a4...c52

AnonymBruker
Skrevet

Gratinerte bær, tenker du da feks. bringebær med ostesaus og strøkavring?

Anonymkode: 1248e...e4b

Skrevet

Jeg lurer også på hva gratinerte bær er. Eksempel?

AnonymBruker
Skrevet

PS: Og hvorfor noen plutselig fikk tråden til å handle om clafoutis skjønner jeg ikke helt? Hva i alle dager er gratinert med clafoutis?

Clafoutis er kirsebær ovnstekt i pannekakerøre, hverken mer eller mindre. Dersom man bruker andre bær eller annen frukt kalles retten "flognarde". Dette til informasjon til enkelte brukere som liker å belære andre. :) 

Anonymkode: 49f39...f2a

  • Liker 6
Skrevet
På 12.7.2019 den 17.25, Antoinette skrev:

Kan hun ikke bare kalle det clafoutis som det heter på fransk. 

Kan hun ikke bare spise kake??

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...