Gjest Sinensis Skrevet 5. mai 2005 #1 Skrevet 5. mai 2005 Jeg har akkurat beskjært appelsintreet mitt, og sitter med en rekke fine skudd med nye blader. En gang leste jeg en oppskrift om å steke kjøtt innpakket i sitrusblader (grønne altså), men jeg kan ikke huske noe mer enn at det kunne gjøres. Er det NOEN her som kan gi meg noen tips (eller drodle litt)? Type kjøtt, fremgangsmåte, tilbehør? Jeg kan alltids eksperimentere, men om noen har en velprøvd fremgangsmåte så følger jeg heller denne (lurer på om det er afrikansk oppskrift?) Takknemlig for svar!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå