Gjest ops Skrevet 5. mai 2005 #1 Skrevet 5. mai 2005 Hei! Vi bakte brød i går å hadde i en femkornblanding. (økologisk...eneste vi fant) Etter at vi hadde blandet alt så vi at kornblandingen skal kokes i 5 minutter før den brukes....det var jo litt for sent da...hva nå? Noen som vet hvorfor? Er det domt å spise brødet nå?
Gjest Anonymous Skrevet 5. mai 2005 #2 Skrevet 5. mai 2005 Neida. Eneste er at brødet kan bli litt hardere å tygge (hensikten var nok å bløte opp kornet før baking så det ikke blir så hardt.) Og så sveller korn litt, så de stjeler nok litt fukt fra brøddeigen. Men jeg har aldri opplevd at det har hatt noe voldsomme konsekvenser.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå