Gå til innhold

ops oppdaget det for sein..er det farlig


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Vi bakte brød i går å hadde i en femkornblanding. (økologisk...eneste vi fant) Etter at vi hadde blandet alt så vi at kornblandingen skal kokes i 5 minutter før den brukes....det var jo litt for sent da...hva nå?

Noen som vet hvorfor?

Er det domt å spise brødet nå?

Videoannonse
Annonse
Gjest Anonymous
Skrevet

Neida. Eneste er at brødet kan bli litt hardere å tygge (hensikten var nok å bløte opp kornet før baking så det ikke blir så hardt.) Og så sveller korn litt, så de stjeler nok litt fukt fra brøddeigen. Men jeg har aldri opplevd at det har hatt noe voldsomme konsekvenser. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...