Gjest gjesta Skrevet 4. mai 2005 #1 Skrevet 4. mai 2005 Gjerne en med skalldyr, men alt er av interesse. Har aldri laget det før, men etter å ha trålet meg gjennom uhorvelig mange sider om koldtbord så skjønner jeg at jeg bare må ha en pastasalat
Arkana Skrevet 4. mai 2005 #2 Skrevet 4. mai 2005 Skalldyrsalat med koriander-aïoli (4 pers.) 1 hode vestfoldsalat (eller den salaten du vil) 12-16 scampi (tigerreker) 100 g reker uten skall 100 g krepsehaler 2 modne avocadoer 12-16 hvite aspargestopper 1 rød paprika i strimler 2 kokte egg i båter 3 dl ukokt pasta 2 eggeplommer ¼ ts salt 3,5 dl olje 4 ss sitronsaft salt/pepper ½ potte koriander 1 ts finhakket hvitløk 1 ts finhakket rød chili Kok og avkjøl pastaen. Riv salaten og legg i en skål. Legg scampien over sammen med reker og krepsehaler. Bland resten og legg over. Pisk eggeplommene med litt salt og pisk inn oljen til majones. Smak til med sitron, salt og pepper. Bland inn koriander, hvitløk og chili.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå