Gå til innhold

Gjærdeig og egg


Anbefalte innlegg

Gjest Violetta
Skrevet

Jeg tenkte å fylle en gjærdeig med hardkokte egg, ost og skinke. Det er bare en ide jeg fikk, har ikke hørt om det har vært gjort før.

Hva tror dere, blir det bra, eller bør jeg sløyfe eggene?

Går det i tilfelle an å fryse "bollene"?

Planen var å bruke dette i stedet for pizzafyll i "pizzasnurrer".

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjesta
Skrevet

Jeg synes det høres godt ut, jeg...Tror også jeg har sett noe liknende ett eller annet sted, der de brukte hele egg, som så ble til skiver idet brødet ble skåret opp. :)

Gjest espen
Skrevet

Tanken er nok tenkt før.

Jeg har "Den store boken om brødbaking" av Wenche Frølich og det er det en oppskrift som heter "Gresk brød med egg, løk og oliven". Der skal eggene kokes og så deles i båter som legges inn som endel av fyllet før etterhevingen.

Gjest Violetta
Skrevet

Trodde ikke akkurat det var så nytt og revolusjonerende, men lurte på om eggene ville tåle steking og frysing.

Jeg prøver jeg, så får jeg se hva som skjer...

Skrevet

Jamie Oliver lager akkurat noe slikt. Et brunchbrød av gjærdeig fylt med hardkokte egg, parmaskinke, soltørkede tomater, basilikum og mozzarella. Kjempegodt!

Gjest Violetta
Skrevet

Det ble det, kjempegodt!

Men kan hardkokte egg fryses eller blir de ødelagt?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...