Gjest Violetta Skrevet 3. mai 2005 #1 Skrevet 3. mai 2005 Jeg tenkte å fylle en gjærdeig med hardkokte egg, ost og skinke. Det er bare en ide jeg fikk, har ikke hørt om det har vært gjort før. Hva tror dere, blir det bra, eller bør jeg sløyfe eggene? Går det i tilfelle an å fryse "bollene"? Planen var å bruke dette i stedet for pizzafyll i "pizzasnurrer".
Gjest Gjesta Skrevet 3. mai 2005 #2 Skrevet 3. mai 2005 Jeg synes det høres godt ut, jeg...Tror også jeg har sett noe liknende ett eller annet sted, der de brukte hele egg, som så ble til skiver idet brødet ble skåret opp.
Gjest espen Skrevet 3. mai 2005 #3 Skrevet 3. mai 2005 Tanken er nok tenkt før. Jeg har "Den store boken om brødbaking" av Wenche Frølich og det er det en oppskrift som heter "Gresk brød med egg, løk og oliven". Der skal eggene kokes og så deles i båter som legges inn som endel av fyllet før etterhevingen.
Gjest Violetta Skrevet 3. mai 2005 #4 Skrevet 3. mai 2005 Trodde ikke akkurat det var så nytt og revolusjonerende, men lurte på om eggene ville tåle steking og frysing. Jeg prøver jeg, så får jeg se hva som skjer...
Arkana Skrevet 3. mai 2005 #5 Skrevet 3. mai 2005 Jamie Oliver lager akkurat noe slikt. Et brunchbrød av gjærdeig fylt med hardkokte egg, parmaskinke, soltørkede tomater, basilikum og mozzarella. Kjempegodt!
Gjest Violetta Skrevet 3. mai 2005 #6 Skrevet 3. mai 2005 Det ble det, kjempegodt! Men kan hardkokte egg fryses eller blir de ødelagt?
Gjest espen Skrevet 3. mai 2005 #7 Skrevet 3. mai 2005 Ifølge linken under går det ikke med hele hardkokte egg. Men jeg synes du skal prøve å fryse en bolle og se hvordan det går. Selv tror jeg ikke det er et kjempeproblem. http://www.egg.no/Article.aspx?artid=9385&...id=4540&mnu4id=
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå