Gå til innhold

Tips til forrett?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Noen som kan komme med gode tips til hva jeg kan servere til forrett...Hovedrett skal være indrefilet av svin og hjemmelaget pommes frites, den ene dagen. Og hovedrett dag nr 2 er kylling i fløtesaus m hvitvin, soltørkede tomater og ris/salat.

Anyone? Noe enkelt som ikke tar lang tid å forberede.

Takk

Videoannonse
Annonse
Gjest Anonymous
Skrevet

Kan komme med noen ideer...

- kokt asperges, spekeskinke og en kald saus f.eks hollandisesaus

- fylte terter med kylling og champinjong fyll. Kylling, løk, champinjong hakkes og surres i fløte. Krydres

- Rekecoctail

- potetsuppe

Skrevet

En enkel suppe eller salat, avocado fylt med hjemmelaget majones og gjerne reker, hvitløks-/chilireker, fylte tomater.

Skrevet

- kokt asperges, spekeskinke og en kald saus f.eks hollandisesaus

Ekte hollandaisesaus kan ikke være kald, da skiller den seg...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...