Smørblomsten Skrevet 3. mai 2005 #1 Skrevet 3. mai 2005 Hei! Noen som kan komme med gode tips til hva jeg kan servere til forrett...Hovedrett skal være indrefilet av svin og hjemmelaget pommes frites, den ene dagen. Og hovedrett dag nr 2 er kylling i fløtesaus m hvitvin, soltørkede tomater og ris/salat. Anyone? Noe enkelt som ikke tar lang tid å forberede. Takk
Gjest Anonymous Skrevet 3. mai 2005 #2 Skrevet 3. mai 2005 Kan komme med noen ideer... - kokt asperges, spekeskinke og en kald saus f.eks hollandisesaus - fylte terter med kylling og champinjong fyll. Kylling, løk, champinjong hakkes og surres i fløte. Krydres - Rekecoctail - potetsuppe
Arkana Skrevet 3. mai 2005 #3 Skrevet 3. mai 2005 En enkel suppe eller salat, avocado fylt med hjemmelaget majones og gjerne reker, hvitløks-/chilireker, fylte tomater.
Eliza Doalot Skrevet 4. mai 2005 #4 Skrevet 4. mai 2005 - kokt asperges, spekeskinke og en kald saus f.eks hollandisesaus Ekte hollandaisesaus kan ikke være kald, da skiller den seg...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå