Rio Skrevet 2. mai 2005 #1 Skrevet 2. mai 2005 Om jeg kjøper en pk med 2 fileter, så vil jeg spise en halv filet. Hva gjør jeg med resten? Kylling blir vel fort dårlig. Går det an å fryse? Hva er godt å gjøre med en filet? Krydder osv. Jeg kommer nok bare til å ha salat og poteter til.
Gjest Helga the Hotwaxer Skrevet 2. mai 2005 #2 Skrevet 2. mai 2005 Kyllingfilet holder seg best i fryseren, rask å tine er den også. Synes 1/2 filet til middag er litt lite, jeg pleier å spise en hel. Lager aller helst krydret ris til, kyllingene gjør jeg såkalt black and white med havsalt og svart pepper.
Gjest gjest1 Skrevet 2. mai 2005 #3 Skrevet 2. mai 2005 Det er bare å fryse ned det, men ha den i en tett plastpose. 1 kyllingfile er perfekt til wok senere. Jeg synes det er veldig godt å surre bacon rundt kyllingfile også steke den....men det er 100 forskjellige ting du kan gjøre med kylling, ovnsbake med grønnsaker etc etc..
Gjest Mystisk Skrevet 3. mai 2005 #5 Skrevet 3. mai 2005 Liker å ha kyllingfilet til tagliatelle(pastasak)og bernaisesaus,eller ris og bernaisesaus,brokkoli er i begge tilfeller meget sunt tilbehør. hvis du vil spice opp kyllingen litt foreslår jeg grillkrydder,namm:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå