Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Om jeg kjøper en pk med 2 fileter, så vil jeg spise en halv filet. Hva gjør jeg med resten? Kylling blir vel fort dårlig. Går det an å fryse?

Hva er godt å gjøre med en filet? Krydder osv. Jeg kommer nok bare til å ha salat og poteter til.

Videoannonse
Annonse
Gjest Helga the Hotwaxer
Skrevet

Kyllingfilet holder seg best i fryseren, rask å tine er den også. Synes 1/2 filet til middag er litt lite, jeg pleier å spise en hel. Lager aller helst krydret ris til, kyllingene gjør jeg såkalt black and white med havsalt og svart pepper.

Gjest gjest1
Skrevet

Det er bare å fryse ned det, men ha den i en tett plastpose. 1 kyllingfile er perfekt til wok senere.

Jeg synes det er veldig godt å surre bacon rundt kyllingfile også steke den....men det er 100 forskjellige ting du kan gjøre med kylling, ovnsbake med grønnsaker etc etc..

Gjest Mystisk
Skrevet

Liker å ha kyllingfilet til tagliatelle(pastasak)og bernaisesaus,eller ris og bernaisesaus,brokkoli er i begge tilfeller meget sunt tilbehør. hvis du vil spice opp kyllingen litt foreslår jeg grillkrydder,namm:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...