AnonymBruker Skrevet 18. juni 2019 #1 Skrevet 18. juni 2019 Hvor lenge kan en sjokoladekake uten glasur stå i romtemperatur? Det er en sånn saftig langpannekake sjokoladekake med bl a rømme og egg, og den er sannsynligvis ikke helt gjennomstekt siden den er saftig (?). Bare lurer på om man kan bli dårlig av å spise den hvis den har stått i romtemperatur f eks over natten, pga rømme. Er takknemlig for svar Anonymkode: d4db3...19a
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2019 #2 Skrevet 18. juni 2019 Den kan ikke stå over natten, sett den heller i kjøleskapet. Anonymkode: e55d0...c5e
AnonymBruker Skrevet 18. juni 2019 #4 Skrevet 18. juni 2019 1 minutt siden, Muskath skrev: Den tåler fint å stå over natten! Da blir den jo tørr (min erfaring ) Anonymkode: e55d0...c5e
Muskath Skrevet 18. juni 2019 #5 Skrevet 18. juni 2019 7 hours ago, AnonymBruker said: Da blir den jo tørr (min erfaring ) Anonymkode: e55d0...c5e Hvis den er saftig i utgangspunktet bør den ikke bli tørr. Men uansett er den ikke farlig å spise. Sukker gjør den holdbar, så den vil tåle å stå ute over natten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå