Gjest Anonymous Skrevet 1. mai 2005 #1 Skrevet 1. mai 2005 Er det noen som har oppskrift på dette vidunderet, deigen og sausen? Er det mulig å få til å lage New York-Pizzaen i en vanlig norsk ovn?
Gjest Anonymous Skrevet 1. mai 2005 #3 Skrevet 1. mai 2005 Takk! Har du prøvd denne oppskriften selv? Blir det best med fersk mozarella, eller skal det brukes parmesan også?
Arkana Skrevet 1. mai 2005 #4 Skrevet 1. mai 2005 Nei, har ikke prøvd den selv, men jeg bruker akkurat de samme ingrediensene til pizzadeigen selv (bortsett fra at jeg har i et egg da), og den blir luftig og kjempegod. Jeg synes pizzasausen så litt vel enkel ut da, men smak og behag. Når det gjelder ost bruker jeg alltid cheddar og mozzarella på pizza. Cheddar fordi den gir mest smak, og mozzarella fordi den gir fin konsistens, men bruk akkurat den osten du selv liker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå