AnonymBruker Skrevet 11. juni 2019 #1 Skrevet 11. juni 2019 har aldri smakt det Anonymkode: f676a...9a3
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2019 #2 Skrevet 11. juni 2019 Ikke seigt, bare vondt. Anonymkode: 548c7...e48
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2019 #3 Skrevet 11. juni 2019 Skal stekes som biff og ikke smake tran. Da er det gammel kjøtt. Skal være like mørt som en god biff. Men kjøtt er forskjellig og ikke ofte jeg finner godt hvalkjøtt østpå. Anonymkode: 1b766...be3
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2019 #4 Skrevet 11. juni 2019 Det er godt! Ikke seigt! Som mørt oksekjøtt. Anonymkode: 345c3...ee4
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2019 #6 Skrevet 11. juni 2019 Er det seigt har du tilberedt det feil.. Anonymkode: edf6e...4ee 6
Gjest Mask Skrevet 11. juni 2019 #7 Skrevet 11. juni 2019 hvalkjøtt er KJEMPEGODT og konsistens er vel omtrent som kjøttkaker, du steiker først i steikepanne og hiver i kjøttsaus og koker noen minutter
Jerry Lee Skrevet 13. juni 2019 #8 Skrevet 13. juni 2019 Ferskt og godt hvalkjøtt er så mørt at du kan spise det rått. 😀 Hvalkjøtt er anvendelig... ...stekes som biff med samme tilbehør. ...i litt store biter i brun saus med poteter og grønnsaker og/eller kålstuing og tyttebærsyltetøy. ...på grillen. Men vær forsiktig for det er magert og blir fort "seig og tørr skosåle". Behandle som annen biff på grill. Hval er fantastisk mat. 2
FrankDrebin Skrevet 14. juni 2019 #9 Skrevet 14. juni 2019 Smakte det for første gang for et par år siden, hva kjøttet hadde gjennomgått aner jeg ikke, men det var jo reine fenalåret. Nam! 1
Hoppetaujenta Skrevet 14. juni 2019 #10 Skrevet 14. juni 2019 (endret) Enig. Endret 14. juni 2019 av Hoppetaujenta 1
Jytte Skrevet 15. juni 2019 #11 Skrevet 15. juni 2019 (endret) På 11.06.2019 den 20.17, AnonymBruker skrev: Skal stekes som biff og ikke smake tran. Da er det gammel kjøtt. Skal være like mørt som en god biff. Men kjøtt er forskjellig og ikke ofte jeg finner godt hvalkjøtt østpå. Anonymkode: 1b766...be3 Hvis det smaker tran har du stekt for lenge og /eller for hardt. Denne retten er nydelig, man kan bytte ut potet med sellerirot. Beskriver hvordan steke kjøttet perfekt: https://www.dagsavisen.no/helg-nye-inntrykk/mat-og-drikke/havets-biff-1.283976 Jeg jukset litt og brukte saus fra Toro, og laget ikke potetretten som i oppskriften. Men gjestene likte middagen og grønnkål med sitron var perfekt til hval, sammen med fløtegratinert sellerirot. Endret 15. juni 2019 av Jytte 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå