AnonymBruker Skrevet 9. juni 2019 #1 Del Skrevet 9. juni 2019 Skal bake brownies og mangler bakekako kan jeg bruke originalkakao isteden? Anonymkode: 1f9ec...8eb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LiseTV Skrevet 9. juni 2019 #2 Del Skrevet 9. juni 2019 Vet ikke. Jeg bruker bare bakekako til alt. Mye bedre kokekako med den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2019 #3 Del Skrevet 9. juni 2019 Ja det kan du. Anonymkode: d7b4e...7bc 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2019 #4 Del Skrevet 9. juni 2019 Jeg bruker orginal til alt. Syns bakekakaoen blir for sterk på smak Anonymkode: 5267b...5a8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 9. juni 2019 #5 Del Skrevet 9. juni 2019 4 hours ago, AnonymBruker said: Skal bake brownies og mangler bakekako kan jeg bruke originalkakao isteden? Anonymkode: 1f9ec...8eb Selvfølgelig kan du det, og jeg syns det er endra bedre enn bakekakao. 3 hours ago, LiseTV said: Vet ikke. Jeg bruker bare bakekako til alt. Mye bedre kokekako med den. Absolutt ikke! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2019 #6 Del Skrevet 9. juni 2019 Jeg leste at Bakekakao kom på markedet på 90-tallet, så du kan helt trygt bruke vanlig. Anonymkode: 60dec...d9e 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2019 #7 Del Skrevet 9. juni 2019 15 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg leste at Bakekakao kom på markedet på 90-tallet, så du kan helt trygt bruke vanlig. Anonymkode: 60dec...d9e Det stemmer. Tidligere brukte vi vanlig Regia kakao til alt. Det var kun den som fantes, i hvert fall i vanlige butikker. Anonymkode: d7b4e...7bc 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
missy_miss Skrevet 9. juni 2019 #8 Del Skrevet 9. juni 2019 Jeg har aldri kjøpt Bakekakao og baker knallgode Brownies og sjokoladekaker:) 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Parkeringsvakt Skrevet 9. juni 2019 #9 Del Skrevet 9. juni 2019 (endret) Ingridienser bakekakao: Pulver av presset kakaomasse fremstilt av rensede, røstede og nøytraliserte kakaobønner. Ingridienser originalkakao: Pulver av presset kakaomasse fremstilt av rensede, røstede og nøytraliserte kakaobønner. Er noen små forskjeller på hvordan bønnene har blitt behandlet, men et typisk bakeprodukt vil ikke bli ødelagt av å bruke den ene eller andre, og i noen tilfeller kommer det nok an på personlig smak, som noen sier, hva man liker best. Litt som om man liker hansa eller ringnes Endret 9. juni 2019 av Parkeringsvakt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå