AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #2 Skrevet 8. juni 2019 Nei det kommer til å bli tørt og jævlig Anonymkode: f6454...bde 2
kaleidoskop Skrevet 8. juni 2019 #3 Skrevet 8. juni 2019 1 minutt siden, AnonymBruker said: Nei det kommer til å bli tørt og jævlig Anonymkode: f6454...bde Eller vassen og ekkel 7 minutter siden, mwl said: Går dette greit? Og hvordan bør det oppbevares? Jeg ville tidligst tatt det det kvelden I forveien 2
visp Skrevet 8. juni 2019 #4 Skrevet 8. juni 2019 Hva skal det brukes til da? Er det til en eller annen festdag med mye matlaging kan du jo teste ut diverse på forhånd. Skjær opp og putt i plastpose som du suger ut all luft av og oppbevar i kjøleskap, eller test å frys det ned og sjekk konsistensen når det tiner igjen. Om det skal brukes i en punsj eller noe, så kunne noe av det funke, men om det skal serveres alene kan du nesten ikke ta det før. 1
Million Skrevet 8. juni 2019 #7 Skrevet 8. juni 2019 (endret) Vitaminene i frukten tåler ikke oksygenet de blir utsatt for når de skjæres opp, og fordufter på kort tid. Synes heller ikke det høres appetittelig ut med frukt som har ligget oppskåret i dagesvis. Endret 8. juni 2019 av Million 2
mwl Skrevet 8. juni 2019 Forfatter #8 Skrevet 8. juni 2019 Har ikke mulighet til å skjære det opp samme dag:/
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #9 Skrevet 8. juni 2019 5 minutter siden, Million skrev: Vitaminene i frukten tåler ikke oksygenet de blir utsatt for når de skjæres opp, og fordufter på kort tid. Synes heller ikke det høres appetittelig ut med frukt som har ligget oppskåret i dagesvis. Hva om det legges i sukkerlake? Anonymkode: 0f6f9...924
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #10 Skrevet 8. juni 2019 2 minutter siden, mwl skrev: Har ikke mulighet til å skjære det opp samme dag:/ Er hermetisk ananas et alternativ å bruke? Anonymkode: 0f6f9...924
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #11 Skrevet 8. juni 2019 3 minutter siden, mwl skrev: Har ikke mulighet til å skjære det opp samme dag:/ Er det ingen du kan spørre om å hjelpe til med å skjære opp? Anonymkode: 0f6f9...924
Million Skrevet 8. juni 2019 #12 Skrevet 8. juni 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Hva om det legges i sukkerlake? Anonymkode: 0f6f9...924 Det har jeg aldri hørt om. Kan du ikke heller stå opp en time tidligere den dagen frukten skal spises, og skjære det opp da? 1
mwl Skrevet 8. juni 2019 Forfatter #13 Skrevet 8. juni 2019 Har allerede mer enn nok å stå i med da, men får prøve
Ginny Skrevet 8. juni 2019 #14 Skrevet 8. juni 2019 Neineinei, på ingen måte. Finn noen å delegere oppgaven til 😁
mwl Skrevet 8. juni 2019 Forfatter #15 Skrevet 8. juni 2019 2 minutter siden, Ginny skrev: Neineinei, på ingen måte. Finn noen å delegere oppgaven til 😁 Jeg har delegert bort alt for mye allerede, hehe 😄
Ginny Skrevet 8. juni 2019 #16 Skrevet 8. juni 2019 Akkurat nå, mwl skrev: Jeg har delegert bort alt for mye allerede, hehe 😄 Neida, de klarer én til 😛 Det er mye man kan forberede i god tid, men fersk frukt er ikke en av dem. Da kan du like godt la vær å servere det. Og det igjen er jo trist, for fersk melon og ananas er jo helt nydelig 😊
mwl Skrevet 8. juni 2019 Forfatter #17 Skrevet 8. juni 2019 Da får jeg prøve å finne en løsning 😊 takk for svar alle sammen!
mwl Skrevet 8. juni 2019 Forfatter #18 Skrevet 8. juni 2019 Men det holder seg noen timer i kjøleskap eller??
visp Skrevet 8. juni 2019 #19 Skrevet 8. juni 2019 Men du. Jeg er helt sikker på at det er veldig mye av det andre du skal gjøre som kan gjøres noen dager før, så da kan du bare bytte det ut og ta fruktskjæringen rett før. 1
AnonymBruker Skrevet 8. juni 2019 #20 Skrevet 8. juni 2019 Hvor mange meloner er det du har tenkt å skjære opp egentlig? Anonymkode: f6454...bde
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå