Gå til innhold

Skjære opp melon og ananas to dager i forveien


Anbefalte innlegg

Skrevet

Går dette greit? Og hvordan bør det oppbevares?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Nei det kommer til å bli tørt og jævlig

Anonymkode: f6454...bde

  • Liker 2
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Nei det kommer til å bli tørt og jævlig

Anonymkode: f6454...bde

Eller vassen og ekkel

 

7 minutter siden, mwl said:

Går dette greit? Og hvordan bør det oppbevares?

Jeg ville tidligst tatt det det kvelden I forveien 

  • Liker 2
Skrevet

Hva skal det brukes til da? Er det til en eller annen festdag med mye matlaging kan du jo teste ut diverse på forhånd. Skjær opp og putt i plastpose som du suger ut all luft av og oppbevar i kjøleskap, eller test å frys det ned og sjekk konsistensen når det tiner igjen. Om det skal brukes i en punsj eller noe, så kunne noe av det funke, men om det skal serveres alene kan du nesten ikke ta det før.

  • Liker 1
Skrevet

Som tilbehør til spekemat

AnonymBruker
Skrevet

Nei, bare nei

Anonymkode: f6454...bde

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Vitaminene i frukten tåler ikke oksygenet de blir utsatt for når de skjæres opp, og fordufter på kort tid. Synes heller ikke det høres appetittelig ut med frukt som har ligget oppskåret i dagesvis.

Endret av Million
  • Liker 2
Skrevet

Har ikke mulighet til å skjære det opp samme dag:/

AnonymBruker
Skrevet
5 minutter siden, Million skrev:

Vitaminene i frukten tåler ikke oksygenet de blir utsatt for når de skjæres opp, og fordufter på kort tid. Synes heller ikke det høres appetittelig ut med frukt som har ligget oppskåret i dagesvis.

Hva om det legges i  sukkerlake?

Anonymkode: 0f6f9...924

AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, mwl skrev:

Har ikke mulighet til å skjære det opp samme dag:/

Er hermetisk ananas et alternativ å bruke?

Anonymkode: 0f6f9...924

AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, mwl skrev:

Har ikke mulighet til å skjære det opp samme dag:/

Er det ingen du kan spørre om å hjelpe til med å skjære opp?

Anonymkode: 0f6f9...924

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Hva om det legges i  sukkerlake?

Anonymkode: 0f6f9...924

Det har jeg aldri hørt om. Kan du ikke heller stå opp en time tidligere den dagen frukten skal spises, og skjære det opp da?

  • Liker 1
Skrevet

Har allerede mer enn nok å stå i med da, men får prøve

Skrevet

Neineinei, på ingen måte. 

Finn noen å delegere oppgaven til 😁

Skrevet
2 minutter siden, Ginny skrev:

Neineinei, på ingen måte. 

Finn noen å delegere oppgaven til 😁

Jeg har delegert bort alt for mye allerede, hehe 😄

Skrevet
Akkurat nå, mwl skrev:

Jeg har delegert bort alt for mye allerede, hehe 😄

Neida, de klarer én til 😛

Det er mye man kan forberede i god tid, men fersk frukt er ikke en av dem. Da kan du like godt la vær å servere det. Og det igjen er jo trist, for fersk melon og ananas er jo helt nydelig 😊

Skrevet

Da får jeg prøve å finne en løsning 😊 takk for svar alle sammen!

Skrevet

Men det holder seg noen timer i kjøleskap eller??

Skrevet

Men du. Jeg er helt sikker på at det er veldig mye av det andre du skal gjøre som kan gjøres noen dager før, så da kan du bare bytte det ut og ta fruktskjæringen rett før.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Hvor mange meloner er det du har tenkt å skjære opp egentlig?

Anonymkode: f6454...bde

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...