Gå til innhold

Bakt fetaost


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Hvordan lager jeg dette?? Spiste det på resturant i Bergen, utrolig godt. Kan tenke meg at det er olivenolje og kanskje balsamico? Hjelp

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har en nydelig salat med bakt feta: Skjær fetaen i skiver og dander den utover en ildfast tallerken. Settes under grillen i 2 -3 minutter, følg med, den skal såvidt være litt gyllen i kantene. Garner med soltørkede tomater i strimler, ristede pinjekjerner og lollo rosso evt. eikebladsalat (skyll salaten godt, disse salattypene her det lett for å sette seg sand eller jord i). Ringle en blanding av olivenolje og balsamico over. Mange liker å redusere balsamico før bruk, dvt. at man koker den inn til ca. halv mengde. Da blir den fyldigere og mer konsentrert, nesten sirupsaktig i konsistensen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...