Gå til innhold

Hvordan avkjøle kylling før frysing?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei! Stekte en del strimlet kyllingfilet for en god halvtime siden, tenkte å fryse ned halvparten. Dette er første gang jeg gjør dette, som regel fryser jeg kjøtt og kylling rå. Hvordan skal jeg avkjøle den stekte kyllingen før frysing? Akkurat nå ligger det i stekepannen. Har alltid vært redd for kylling og bakterier, så vil gjøre dette riktig :P Takker for svar!

Anonymkode: 16730...0f2

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lar det ligge på benken til det er kaldt nok itl å fryses? Ta det av stekepannen så går det fortere.

Aldri tenkt over at det var noe å tenke over.. :P

AnonymBruker
Skrevet

Fryser den med en gang så klart. Ligger den på benken så vokser bakteriene. Er en regel at maten skal være under 4 grader løpet av to timer for å være sikre på at bakterier ikke får god  grobunn. 

Anonymkode: 00c9f...1d0

AnonymBruker
Skrevet

Hadde ikke fryst den når den har ligget ute så lenge. Når jeg skal kjøle ned noe raskt så putter jeg det i en kjølebag med kjøleelementer I eller i et kaldt vannbad. 

Anonymkode: d7def...950

Skrevet

Hiver det i frysa så fort det er lunka.  Gjør ingenting.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...