Gå til innhold

Hva kan jeg lage av skivet lammebiter??


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg endte opp med å kjøpe en pose skivet lam fra frysedisken igår. Jeg spiser ikke kjøtt til vanlig, men må lage noe av dette idag til mannen min. Står på pakken at de bare skal stekes, det er forholdsvis små biter.

Tenkte først å lage en slags grønnsakssuppe med disse lammeskivene. Men er det noe mer spennende jeg kan lage av det?? Trenger tips, da jeg sjelden lager kjøtt..

Anonymkode: 8d94b...b58

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
13 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg endte opp med å kjøpe en pose skivet lam fra frysedisken igår. Jeg spiser ikke kjøtt til vanlig, men må lage noe av dette idag til mannen min. Står på pakken at de bare skal stekes, det er forholdsvis små biter.

Tenkte først å lage en slags grønnsakssuppe med disse lammeskivene. Men er det noe mer spennende jeg kan lage av det?? Trenger tips, da jeg sjelden lager kjøtt..

Anonymkode: 8d94b...b58

La meg google det for deg. ;)

Anonymkode: 90425...f07

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

La meg google det for deg. ;)

Anonymkode: 90425...f07

Jaha, så du tror "oppskivet lam" er relevante søkeord? Hva slags stykningsdel på dyret er det? :filer:

 

TS: Det har litt å si hva slags del av dyret du har kjøpt. Beskrivelsen din er altfor upresis. Er det beinfrie stykker, eller med bein? Er det lår, bog eller noe annet?

Anonymkode: f9cdb...92b

Skrevet

Lam er godt i indisk mat, kanskje du kan lage en eller annen indisk gryte med ris til mannen din.

Skrevet

Hva med en lammecurry eller greske gyros?😊

AnonymBruker
Skrevet

Det er små biter, uten bein. Som sagt, jeg spiser ikke kjøtt selv. Bare fant noe i frysedisken på Rema1000, hvor de har ferdig oppskåret biter av lam og okse. Men jeg vet lite om hva jeg kan lage av det.

Anonymkode: 8d94b...b58

Skrevet

Regner med det er lammeskav du har kjøpt, det kan du bruke til gryterett som du serverer med f.eks ris eller potetstappe. Google "lammeskav" så dukker det nok opp mange oppskrifter

AnonymBruker
Skrevet
15 timer siden, AnonymBruker skrev:

Det er små biter, uten bein. Som sagt, jeg spiser ikke kjøtt selv. Bare fant noe i frysedisken på Rema1000, hvor de har ferdig oppskåret biter av lam og okse. Men jeg vet lite om hva jeg kan lage av det.

Anonymkode: 8d94b...b58

Da foreslår jeg at du lager noe du vanligvis ville laget og likt. Og så bare tilsetter du lammet som var det gulrot eller potet. 

Feks i lasagne, i moussaka, i suppe eller i gryte - stapp kjøttet i og krydre godt ås det får smak. Husk endel syre til lam - ellers smaker det fort emment (sitron, tomat eller appelsin funker alle fjell).

 

Anonymkode: 61270...d6f

Skrevet

Lammelapskaus slo meg. Men du har nok lagd noe nå.   😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...