AnonymBruker Skrevet 1. juni 2019 #1 Del Skrevet 1. juni 2019 Pleier å kjøpe boil-in-bag-ris, både jasminris og basmatiris. Tenkte å lage noe indisk i kveld. Er det noe måte å gjøre boil-in-bag-risen mer spennende? Skulle ønske jeg kunne lage indisk ris, slik at den blir gul, og med sånn frø oppi (som jeg ikke husker hva heter. Fennikelfrø?) Og kan man putte krydder i vannet, mens det koker? Kan jeg tilsette noe i risen når den er ferdigkokt? Anonymkode: d936a...671 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jente35 Skrevet 1. juni 2019 #2 Del Skrevet 1. juni 2019 Det er kjempegodt å koke risen med rød paprika og hvitløk. Bare takk det opp i passelige biter og hiv oppi gryten. Gir nydelig smak Ellers kan du helt fint ta litt gurkeieme f eks oppi for gul farge på risen Det sorte heter karve? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2019 #3 Del Skrevet 1. juni 2019 Hiv den på steikepannen etterpå med litt soja, mais og kokte grønne erter. Anonymkode: 261d6...1a3 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2019 #4 Del Skrevet 1. juni 2019 Indere bruker fargepulver for å få den klare, gule fargen, men du kan bruke gurkemeie. Da blir den litt gul. Og ja, fennikelfrø hvis du har... Anonymkode: 3ef25...045 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2019 #5 Del Skrevet 1. juni 2019 Kok den sammen med en buljongterning Anonymkode: 35dff...5e3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 1. juni 2019 #6 Del Skrevet 1. juni 2019 3 hours ago, Jente35 said: Det er kjempegodt å koke risen med rød paprika og hvitløk. Bare takk det opp i passelige biter og hiv oppi gryten. Gir nydelig smak Ellers kan du helt fint ta litt gurkeieme f eks oppi for gul farge på risen Det sorte heter karve? Spisskummin, kanskje, ikke helt det samme som karve. Eller nigellafrø. Begge, og enda flere, brukes i indisk ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 1. juni 2019 #7 Del Skrevet 1. juni 2019 Stek småbiter av grønnsaker på pannen, ha på krydder, ha i risen, bland og stek litt så det får farge og smak. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2019 #8 Del Skrevet 1. juni 2019 Karri Anonymkode: d267e...0ac 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2019 #9 Del Skrevet 1. juni 2019 Da freser du litt løk i olje, har i gurkemeie og en kanelstang, fennikelfrø og litt kummin. Klipp opp Boil in bag posen og kon risen som vanlig ris. = indisk ris, dritgodt!! Anonymkode: 71327...ced 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2019 #10 Del Skrevet 2. juni 2019 Vi bruker å blande i løk og grønnsaker som vi først har stekt/kokt. Bruker også peanøttolje. Anonymkode: 37374...733 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2019 #11 Del Skrevet 2. juni 2019 Pleier å putte en god dæsj karri, og litt hvitløk i vannet når jeg koker risen, gir både smak og farge Anonymkode: e2dd5...d58 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GjestSiden2006 Skrevet 3. juni 2019 #12 Del Skrevet 3. juni 2019 Fra innvandrerbutikker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå