trøll Skrevet 27. april 2005 #1 Skrevet 27. april 2005 Fant en oppskrift på marmorkake hvor en av ingrediensene er 1 dl matfløte. Det jeg lurer på er om den kan byttes ut med kremfløte? Vil det utgjøre noen forskjell?
~umulia~ Skrevet 27. april 2005 #2 Skrevet 27. april 2005 Det går helt sikkert fint. Det eneste som vil skje er at kaken din blir litt fetere og kanskje enda bedre på smak. Eventuelt kan du blande kremfløte med litt melk om du ønsker et magrere alternativ. Marmorkake er nammenam.
Gjest Anonymous Skrevet 27. april 2005 #3 Skrevet 27. april 2005 Jeg tviler på det. Matfløten har vel litt lavere fettinnhold enn kremfløte, så med mindre fløten skal piskes får du bare en litt fetere kake (men 1 dl fløte utgjør ikke den store forskjellen.)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå