Gjest Klompelomp Skrevet 26. april 2005 #1 Skrevet 26. april 2005 Tenkte å servere baccalao til noen gjester, og det kunne vært hyggelig å lage en liten forrett og dessert. Noen forslag til hva som passer?
Arkana Skrevet 26. april 2005 #2 Skrevet 26. april 2005 Forrett: Spekeskinke og melon/asparges, hvitløks/chilimarinerte scampi, en enkel suppe Dessert: crème brulée, iskrem med lune bær, ostekake.
ashera Skrevet 26. april 2005 #3 Skrevet 26. april 2005 Jeg serverer ofte marinerte olivener, chorizo og cherrytomater først. Til dessert pleier jeg å ha karamellpudding i prosjonsformer eller italiensk is.
Tusenfryd Skrevet 27. april 2005 #4 Skrevet 27. april 2005 Min erafring er at folk hiver så veldig i seg akkurat baccalao at forrett ikke er nødvednig. Is etterpå er helt supert.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå