Gå til innhold

Baccalao - forrett og dessert


Anbefalte innlegg

Gjest Klompelomp
Skrevet

Tenkte å servere baccalao til noen gjester, og det kunne vært hyggelig å lage en liten forrett og dessert. Noen forslag til hva som passer?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Forrett: Spekeskinke og melon/asparges, hvitløks/chilimarinerte scampi, en enkel suppe

Dessert: crème brulée, iskrem med lune bær, ostekake.

Skrevet

Jeg serverer ofte marinerte olivener, chorizo og cherrytomater først.

Til dessert pleier jeg å ha karamellpudding i prosjonsformer eller italiensk is.

Skrevet

Min erafring er at folk hiver så veldig i seg akkurat baccalao at forrett ikke er nødvednig. Is etterpå er helt supert.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...