blåtimen Skrevet 19. mai 2019 #1 Skrevet 19. mai 2019 Hadde dere turt å spise thaimat som har stått ute av kjøleskapet i 20 timer? Spiste det til lunsj i går og glemte å sette det inn. Er snakk om risnudler med saus, grønnsaker og cashewnøtter.
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2019 #2 Skrevet 19. mai 2019 12 minutter siden, blåtimen skrev: Hadde dere turt å spise thaimat som har stått ute av kjøleskapet i 20 timer? Spiste det til lunsj i går og glemte å sette det inn. Er snakk om risnudler med saus, grønnsaker og cashewnøtter. Kanskje, men litt avhengig av hvor varmt du har det inne. Har ikke erfaring med risnudler. Anonymkode: b8d6d...0ea 1
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2019 #4 Skrevet 19. mai 2019 Kanskje. Ville luktet på det og smakt en liten bit. Ris kan gjære, og da bør du ikke spise det. Antar det samme gjelder risnudler. Anonymkode: 28a4b...cb8 1
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2019 #5 Skrevet 19. mai 2019 Nei. Du kan bli alvorlig syk. De risnudlene er ikke verdt det. Anonymkode: 99f2f...367
Muskath Skrevet 19. mai 2019 #6 Skrevet 19. mai 2019 (endret) Nei! Ikke spis det. Google «fried rice syndrome» Endret 19. mai 2019 av Muskath
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2019 #7 Skrevet 21. mai 2019 Jeg hadde lett spist det. Gjør det der rett som det er. Bekymrer meg ikke det minste. Anonymkode: e8626...bf4
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2019 #8 Skrevet 21. mai 2019 Ris (og risnudler) og pasta og lignende som er lagret i romtemperatur etter at det er kokt må man kaste, du kan bli alvorlig syk https://forskning.no/mat-mat-og-helse-forskeren-forteller/forskeren-forteller-sa-farlig-er-det-a-spise-ris-og-pasta-som-er-lagret-feil/733037 Anonymkode: d7129...1d6
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2019 #9 Skrevet 21. mai 2019 Hadde jeg aldri gjort. Anonymkode: d198b...fdf
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå