AnonymBruker Skrevet 15. mai 2019 #1 Skrevet 15. mai 2019 Jeg skulle lage eggerøre, men så ble den helt grålig i fargen og lite delikat. Brukte bare egg, salt og pepper. Hva gjorde jeg feil? Den smakte helt greit. Anonymkode: 7a957...4f0
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2019 #2 Skrevet 15. mai 2019 Stekte du den i jernpanne? Anonymkode: 23a9b...0e7 3
Djungelvrål Skrevet 15. mai 2019 #3 Skrevet 15. mai 2019 For høy varme og rørt for lite. Medium varme og røring. Ta kjelen av plata mens blandingen fremdeles er litt "våt". Da stivner resten av seg selv og den blir verken grå eller tørr. 2
Gjest hind Skrevet 15. mai 2019 #4 Skrevet 15. mai 2019 Har du Hellstrøms stekepanne...? Vi hadde den, men maten vi stekte i den så helt uappetittelig ut etter en stund.
exictence Skrevet 15. mai 2019 #5 Skrevet 15. mai 2019 Jeg tenkte med en gang jernstekepanne. Da kan det bli jern i eggerøren og den ser grå ut. 3
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2019 #6 Skrevet 15. mai 2019 Høres merkelig ut. Har jeg aldri opplevd. Prøv å lage i kasserolle, og se hvordan det blir. Anonymkode: 16b9e...ac1
Guidet Kvinne Skrevet 15. mai 2019 #7 Skrevet 15. mai 2019 Jeg tenker også jernpanne, eventuelt for høy varme. Bruk kasserolle! Google gjerne Ramseys oppskrift/fremgangsmåte. Den blir veldig god.
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2019 #8 Skrevet 16. mai 2019 14 timer siden, hind skrev: Har du Hellstrøms stekepanne...? Vi hadde den, men maten vi stekte i den så helt uappetittelig ut etter en stund. Nei, men hadde stekepanne fra ikea og lagde den på induksjon, det har jeg aldri brukt før. Anonymkode: 7a957...4f0
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2019 #9 Skrevet 16. mai 2019 14 timer siden, AnonymBruker skrev: Stekte du den i jernpanne? Anonymkode: 23a9b...0e7 Ikke jernpanne. Anonymkode: 7a957...4f0
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2019 #10 Skrevet 16. mai 2019 Som andre sier; bruk en kasserolle! Anonymkode: 19365...5de
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2019 #11 Skrevet 16. mai 2019 Pepperen kan være årsaken 🙂 Anonymkode: 75766...cb6 5
Charge Skrevet 16. mai 2019 #12 Skrevet 16. mai 2019 Stavmikset du eggeøren? Ble en gang servert eggerøre der det var tilsatt oregano og andre urter. Denne ble stavmikset og ble grønn... Tenker pepperen kan ha farget litt på samme måte?
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2019 #13 Skrevet 16. mai 2019 18 minutter siden, Charge skrev: Stavmikset du eggeøren? Ble en gang servert eggerøre der det var tilsatt oregano og andre urter. Denne ble stavmikset og ble grønn... Tenker pepperen kan ha farget litt på samme måte? Nei, men når jeg tenker meg om brukte jeg finmalt pepper, jeg pleier å bruke grovmalt. Anonymkode: 7a957...4f0
Djungelvrål Skrevet 18. mai 2019 #14 Skrevet 18. mai 2019 På 16.5.2019 den 13.16, Charge skrev: Stavmikset du eggeøren? Ble en gang servert eggerøre der det var tilsatt oregano og andre urter. Denne ble stavmikset og ble grønn... Tenker pepperen kan ha farget litt på samme måte? Hva er poenget med å stavmixe eggerøre? 1
Charge Skrevet 19. mai 2019 #15 Skrevet 19. mai 2019 På 18.5.2019 den 3.04, SupaWoman skrev: Hva er poenget med å stavmixe eggerøre? Jeg stilte meg selv samme spørsmål.
AnonymBruker Skrevet 19. mai 2019 #16 Skrevet 19. mai 2019 På 16.5.2019 den 13.36, AnonymBruker skrev: Nei, men når jeg tenker meg om brukte jeg finmalt pepper, jeg pleier å bruke grovmalt. Anonymkode: 7a957...4f0 Der har du grunnen Anonymkode: 3caba...87d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå