Sunflower1979 Skrevet 14. mai 2019 #1 Skrevet 14. mai 2019 Et spørsmål til dere der ute. Jeg er vokst opp med at man bruker meierismør til baking og melange til steking, men ser dette er induviduellt. Er det noen forskjell på smak og resultat?🙄 Uansett, hva bruker dere når dere baker verdens beste? :)
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2019 #2 Skrevet 14. mai 2019 Meierismør smaker bedre, men egner seg ikke så godt til høye temperaturer. Til steking er uansett rapsolje bedre enn melange. Tradisjonelt var nok ikke olje så lett tilgjengelig som nå, så folk brukte billig margarin i stedet for dyrt smør når det ikke var så viktig med smørsmak. Til verdens beste skal det være skikkelig smør. Det blir godt med melange også, men skal det være verdens beste kake må man nesten bruke skikkelig smør. Anonymkode: fac00...48d 1
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2019 #3 Skrevet 14. mai 2019 Jeg begriper ikke at folk synes at meierismør egner seg i bakst. Det er jo rett og slett ikke godt. Anonymkode: 6604d...267 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå