Gjest Hipphurra Skrevet 24. april 2005 #1 Skrevet 24. april 2005 Hva passer seg å servere på en 17.mai frokost? Hvor stort budsjett må jeg regne med for 10 personer?
Mona Skrevet 24. april 2005 #2 Skrevet 24. april 2005 Rundstykker og eggesalat. Annet godt pålegg og juice. Budsjett har jeg ikke noen formening om... Spørs hvor mye du gjør ut av det da.
tommeline Skrevet 24. april 2005 #3 Skrevet 24. april 2005 Ferske rundstykker og godt pålegg. F.eks røkelaks og eggerøre, spekeskinke, annet godt kjøttpålegg.
tommeline Skrevet 24. april 2005 #4 Skrevet 24. april 2005 En ide er jo også kurvfrokost, hvor alle tar med seg noe hver (må planlegges litt da, slik at det blir litt forskjellig).
Amarone Skrevet 26. april 2005 #5 Skrevet 26. april 2005 Vi pleier å ha vennefrokost, hvor alle tar med seg noe. Selvsagt avtaler vi på forhånd, slik at vi ikke står der med 50 nybakte rundstykker og ingenting annet. I fjor hadde vi (har sikkert glemt noe nå!) pai, salat, potetsalat, gravlaks og saus, rundstykker, samt jordbær og kake. Og masse boblevin! Men skal du stå for alt, så er vel det tradisjonelle på 17.mai-frokoster spekemat, eggerøre, nybakt brød/rundstykke o.l., røkelaks/gravlaks, annet pålegg, salat, og kanskje kylling (vinger/lår - siden "alle" spiser det). Og kake!
Gjest gjesten Skrevet 26. april 2005 #6 Skrevet 26. april 2005 Ikke glem å kjøpe inn litt ulike juice (appelsin, ananas, tropic etc) og god kaffe gjerne fra en kaffebar.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå