Gjest gjest1 Skrevet 24. april 2005 #1 Skrevet 24. april 2005 Noen som har noen gode tips om billig vin til grillmat? Drikekr ikke vin selv.. derfor MÅ jeg ha litt hjelp. Hvit el rød? Vet gubben digger siglo, kan denne passe til dette?? Skal den vinen du foreslår serveres kald el temperert? Er som sagt helt grønn! Hvor mye vin regner man per pers? sånn ca, vel og merke..
Nella Skrevet 24. april 2005 #2 Skrevet 24. april 2005 Herer en fin side om viner til grillmat. Står priser og alt der Hvor mye vin man regner til pr pers er jo litt vanskelig å si. Er det bare til maten, skal dere feste videre etterpå, er de som kommer glade i vin alle sammen eller kommer også npe n til å drikke andre ting... Men 0,5 til 1 flaske kanskje.
jordbær Skrevet 24. april 2005 #3 Skrevet 24. april 2005 Anbefalt serveringstempratur står jo oftes på flaskene(Sett bort fra dem som det står "serveres ved serveringstemperatur på ) Billig hvitvin er best avkjølt. Fjerner "usmak" på vinen. Dyrere serveres litt varmere. Rødvin smaker oftes best ved 18-20 grader, mener jeg. Men det kommer an på vinen! Ikke for kald, da mister den smak.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå