Fibula Skrevet 27. april 2005 #21 Skrevet 27. april 2005 Jeg lager en avocadodressing/dip av most avocado, kesam, hvitløk og sitron. Dette bruker jeg under rekene og oppå loffskiva isteden for smør og majones. Sunnere og virkelig kjempegodt!
Gjest Anonymous Skrevet 29. april 2005 #22 Skrevet 29. april 2005 Fersk loff md sprø skorpe, meierismør, aioli, masse dill og sprinklet med sitron på toppen - himmelsk!!!
Chihiro Skrevet 29. april 2005 #23 Skrevet 29. april 2005 Rømme med revet pepperrot kan brukes som et alternativ til majones. Pepperroten gir litt "piff".
mrs williams Skrevet 30. april 2005 #24 Skrevet 30. april 2005 Det må være ferskt frøloff, lett majones, og sitron!!!
Gjest borghild Skrevet 30. april 2005 #25 Skrevet 30. april 2005 Rømme og majones er fetende! Æsj og fysj!
Gjest synseren Skrevet 30. april 2005 #26 Skrevet 30. april 2005 Pleier har loff, smør, majoner, dill og hardkokte egg til rekene vi. Ble sulten nå
Snuppelure Skrevet 1. mai 2005 #27 Skrevet 1. mai 2005 Pepper, må ha pepper på rekene! Ellers blir det som dere andre loff og majones. Men her var det så mange gode tips at nå tror jeg reportuaret må utvides.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå