Gå til innhold

REKER - hvilket tilbehør?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lager en avocadodressing/dip av most avocado, kesam, hvitløk og sitron. Dette bruker jeg under rekene og oppå loffskiva isteden for smør og majones. Sunnere og virkelig kjempegodt!

Gjest Anonymous
Skrevet

Fersk loff md sprø skorpe, meierismør, aioli, masse dill og sprinklet med sitron på toppen - himmelsk!!! :sikle:

Skrevet

Rømme med revet pepperrot kan brukes som et alternativ til majones. Pepperroten gir litt "piff".

Skrevet
:klappe: Det må være ferskt frøloff, lett majones, og sitron!!! :danse:
Gjest borghild
Skrevet

Rømme og majones er fetende! Æsj og fysj!

Gjest synseren
Skrevet

Pleier har loff, smør, majoner, dill og hardkokte egg til rekene vi. Ble sulten nå :sikle:

Skrevet

Pepper, må ha pepper på rekene!

Ellers blir det som dere andre loff og majones. Men her var det så mange gode tips at nå tror jeg reportuaret må utvides.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...