Gjest Sarah Jessica Skrevet 23. april 2005 #1 Skrevet 23. april 2005 Vi skal spise reker til lørdagskosen og har kjøpt inn det vanlige tilbehøret - loff, sitron, majones og grønn salat. I tillegg bruker vi litt rødløk og salt og pepper på skivene. Hva slags tilbehør bruker dere til ferske reker?
liv Skrevet 23. april 2005 #2 Skrevet 23. april 2005 loff, majones og sitron. enkleste er ofte det beste!
tommeline Skrevet 23. april 2005 #3 Skrevet 23. april 2005 Det som må til er loff, majones og sitron. Syns det er godt med avocado til. Skjærer dem i skiver og har dem på toppen.
Gjest Anonymous Skrevet 23. april 2005 #5 Skrevet 23. april 2005 50/50 med rømme og lettmajones, presset hvitløk og masse finhakket dill (blandes) - nam! Eller, creme fraiche med masse reven parmesan, såå godt!
Gjest Anonymous Skrevet 24. april 2005 #6 Skrevet 24. april 2005 loff,reker, sitron,majo og vårløk/purre Helt enig!
Gjest piaf Skrevet 24. april 2005 #7 Skrevet 24. april 2005 Et par variasjonsforslag i tillegg til alt som er nevnt: -Kvister med frisk dill -Hjemmelaget aïoli med masse hakket, frisk basilikum.
Plym Skrevet 24. april 2005 #8 Skrevet 24. april 2005 Hjemmebakt loff løfter rekemåltidet. Ellers stemmer jeg for avocado og dillkvaster i tillegg til det vanlige.
Morea Skrevet 25. april 2005 #9 Skrevet 25. april 2005 Er ikke så glad i majones så jeg bytter det ofte ut med hjemmelaget tzatziki. Veldog godt. Ellers sitron, loff og kanskje salat.
Væren Skrevet 25. april 2005 #11 Skrevet 25. april 2005 Noen liker å bruke tynne skiver med fiskepudding under rekene! Selv bruker jeg vanligvis ikke dette, bare brød, reker, majones, sitron og gjerne salat med mye godt i!
lillesky Skrevet 25. april 2005 #12 Skrevet 25. april 2005 Mange fine nye tips her! Vi bruker bare reker, loff, majones, sitron og dill. Når vi først er inne på reke-temaet, hvordan ordner dere det med vasking? Man blir jo så klissete! Små boller med vann og sitron, pluss håndkle?
Gjest Violetta Skrevet 25. april 2005 #13 Skrevet 25. april 2005 Jeg synes det er godt med eggerøre til reker. Jeg pleier også alltid å ha en eller flere små skåler med vann til å skylle fingre i.
Væren Skrevet 25. april 2005 #14 Skrevet 25. april 2005 Skåler med lunkent vann og en sitronskive oppi er glimrende! Håndlær har jeg ikke vært borti i slike sammenhenger, men rikelig med servietter er greit å ha på bordet. Et godt tips hvis man har veldig mange gjester og serverer reker: Legg en liten brødpose/frysepose (fra rull) under hver tallerken. Så kan alle kaste rekeskallet sitt oppi posen. Posene tømmes etter behov.
Krølltoppen Skrevet 25. april 2005 #15 Skrevet 25. april 2005 Skåler med lunkent vann og en sitronskive oppi er glimrende!. Jupp. Viktig. Og så bena dinglende over en bryggekant mens man stirrer utover havet. 8)
Væren Skrevet 25. april 2005 #16 Skrevet 25. april 2005 Og så bena dinglende over en bryggekant mens man stirrer utover havet. 8) Jeg syntes kanskje dette var det beste tipset av alle!
lillesky Skrevet 25. april 2005 #17 Skrevet 25. april 2005 Håndlær har jeg ikke vært borti i slike sammenhenger, men rikelig med servietter er greit å ha på bordet. Ikke håndkle når man har gjester da!
Gjest Gjesta Skrevet 25. april 2005 #18 Skrevet 25. april 2005 Jupp. Viktig. Og så bena dinglende over en bryggekant mens man stirrer utover havet. 8) Og haglegevær mot de skumle måkene (SPØK!)
Gjest Anonymous Skrevet 27. april 2005 #19 Skrevet 27. april 2005 Mmmm..reker! Med loff, meierismør, majones, sitron og MASSE dill, helst fersk men tørket går like bra. Å, nå ble jeg sulten!
Lia Skrevet 27. april 2005 #20 Skrevet 27. april 2005 Majones, sitron, fersk loff og litt dill gjør susen til reker. Også rikelig med kald hvitvin eller musserende.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå