Gå til innhold

REKER - hvilket tilbehør?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Mange fine nye tips her!

Vi bruker bare reker, loff, majones, sitron og dill.

Når vi først er inne på reke-temaet, hvordan ordner dere det med vasking? Man blir jo så klissete! Små boller med vann og sitron, pluss håndkle?

Annonse

Skåler med lunkent vann og en sitronskive oppi er glimrende! Håndlær har jeg ikke vært borti i slike sammenhenger, men rikelig med servietter er greit å ha på bordet.

Et godt tips hvis man har veldig mange gjester og serverer reker: Legg en liten brødpose/frysepose (fra rull) under hver tallerken. Så kan alle kaste rekeskallet sitt oppi posen. Posene tømmes etter behov.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...