Gå til innhold

REKER - hvilket tilbehør?


Gjest Sarah Jessica

Anbefalte innlegg

Gjest Sarah Jessica

Vi skal spise reker til lørdagskosen og har kjøpt inn det vanlige tilbehøret - loff, sitron, majones og grønn salat. I tillegg bruker vi litt rødløk og salt og pepper på skivene. Hva slags tilbehør bruker dere til ferske reker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det som til er loff, majones og sitron. Syns det er godt med avocado til. Skjærer dem i skiver og har dem på toppen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

50/50 med rømme og lettmajones, presset hvitløk og masse finhakket dill (blandes) - nam!

Eller, creme fraiche med masse reven parmesan, såå godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Et par variasjonsforslag i tillegg til alt som er nevnt:

-Kvister med frisk dill

-Hjemmelaget aïoli med masse hakket, frisk basilikum. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmebakt loff løfter rekemåltidet. Ellers stemmer jeg for avocado og dillkvaster i tillegg til det vanlige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke så glad i majones så jeg bytter det ofte ut med hjemmelaget tzatziki. Veldog godt.

Ellers sitron, loff og kanskje salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen liker å bruke tynne skiver med fiskepudding under rekene! Selv bruker jeg vanligvis ikke dette, bare brød, reker, majones, sitron og gjerne salat med mye godt i!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange fine nye tips her!

Vi bruker bare reker, loff, majones, sitron og dill.

Når vi først er inne på reke-temaet, hvordan ordner dere det med vasking? Man blir jo så klissete! Små boller med vann og sitron, pluss håndkle?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Violetta

Jeg synes det er godt med eggerøre til reker.

Jeg pleier også alltid å ha en eller flere små skåler med vann til å skylle fingre i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skåler med lunkent vann og en sitronskive oppi er glimrende! Håndlær har jeg ikke vært borti i slike sammenhenger, men rikelig med servietter er greit å ha på bordet.

Et godt tips hvis man har veldig mange gjester og serverer reker: Legg en liten brødpose/frysepose (fra rull) under hver tallerken. Så kan alle kaste rekeskallet sitt oppi posen. Posene tømmes etter behov.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skåler med lunkent vann og en sitronskive oppi er glimrende!.

Jupp. Viktig.

Og så bena dinglende over en bryggekant mens man stirrer utover havet.

8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og så bena dinglende over en bryggekant mens man stirrer utover havet.

8)

Jeg syntes kanskje dette var det beste tipset av alle! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Håndlær har jeg ikke vært borti i slike sammenhenger, men rikelig med servietter er greit å ha på bordet.

Ikke håndkle når man har gjester da! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjesta

Jupp. Viktig.

Og så bena dinglende over en bryggekant mens man stirrer utover havet.

8)

Og haglegevær mot de skumle måkene :ler: (SPØK!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Mmmm..reker! Med loff, meierismør, majones, sitron og MASSE dill, helst fersk men tørket går like bra.

Å, nå ble jeg sulten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Majones, sitron, fersk loff og litt dill gjør susen til reker. Også rikelig med kald hvitvin eller musserende. :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...