AnonymBruker Skrevet 27. april 2019 #1 Skrevet 27. april 2019 Hører så forskjellig. At kombidamp er genialt fordi den både kan dampe og kan brukes som dampovn. Samtidig at dampovn er bedre fordi kombidampovnene ikke alltid fungerer så bra som man håper, og at det er bedre med rendyrket dampovn. Og at kombidampovn er så dyrt at man heller kan kjøpe en ekstra stekeovn og en ren dampovn dersom man har plass og ønsker mulighet til to stekeovner. Hva er din erfaring med dampovn eller kombidampovn? Vi er glade i å lage mat begge to, men har bodd i alt for liten leilighet. Flytter nå til hus og får god plass på kjøkken, og vi har et raust budsjett på hvitevarer. Tenker et oppsett med enten stekeovn og kombidampovn ved siden av hverandre, eller to stekeovner ved siden av hverandre med dampovn og integrert kaffemaskin over. Vi er ikke så opptatt av kaffemaskin, men den kan være kjekk å ha for benkeplassen og fin for symmetrien. Hva ville du valgt, om du budsjettet ikke var en hindring for kombinasjon av stekeovner/dampovn? Vi har ikke erfaring med den luksusen det er å ha plass, så vi er litt redd for å savne noe etter å planlegge drømmekjøkken... Anonymkode: 675dd...36f
BMF Skrevet 28. april 2019 #3 Skrevet 28. april 2019 Vi har begge 2 i et høyskap. Letter å ta ting ut av ovnen når den er plassert høyere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå