AnonymBruker Skrevet 22. april 2019 #21 Skrevet 22. april 2019 Hvorfor er dere så opptatt av å bruke minst mulig på mat? Vil dere ikke kose dere litt å leve livet ? Anonymkode: 040cd...114 2
Luckiness Skrevet 23. april 2019 #22 Skrevet 23. april 2019 11 timer siden, AnonymBruker skrev: Hva med lunsj? Anonymkode: d5168...f17 Spiser knekkebrød med pålegg og/eller middagsrester. Had også stort sett frukt liggende, så det tok jeg ikke med på listen her. Samboer får lunsj på arbeidsplassen.
Luckiness Skrevet 23. april 2019 #23 Skrevet 23. april 2019 8 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor er dere så opptatt av å bruke minst mulig på mat? Vil dere ikke kose dere litt å leve livet ? Anonymkode: 040cd...114 Hos oss gikk det mest penger til mat i mnd før vi startet å ukeshandle og planlegge middagene. I tillegg ble alt for mye mat kastet pga feilberegning av mengde ved innkjøp. Vi handler for 5 dager. Slik vi har helgen åpen i tilfelle besøk eller om vi vil lage noe spesielt. Føler ikke vi går glipp av å «leve livet» av den grunn. Litt spesielt hvis maten skal ha mest mulig å si i livet. Ja, det er godt med skikkelig god mat. Men det betyr ikke at man behøver å bruke mer penger på det enn nødvendig. Vil heller bruke mer penger på opplevelser og reiser Men selvfølgelig hvis man har «ubegrenset» med penger er det bare å kjøre på. 1
AnonymBruker Skrevet 23. april 2019 #24 Skrevet 23. april 2019 11 timer siden, abrasiveRefraction skrev: Bare kjøp masse billig macaroni og ost. Det funker bra. Ikke interessert i fedme og kviser, og blod i tannkjøttet. Anonymkode: b5495...eaf 1
AnonymBruker Skrevet 23. april 2019 #25 Skrevet 23. april 2019 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor er dere så opptatt av å bruke minst mulig på mat? Vil dere ikke kose dere litt å leve livet ? Anonymkode: 040cd...114 Jeg skulle gjerne brukt mer, men må stramme inn. Ikke noe jeg ønsker, men noe jeg må. Anonymkode: b5495...eaf
AnonymBruker Skrevet 23. april 2019 #26 Skrevet 23. april 2019 1 time siden, Luckiness skrev: Hos oss gikk det mest penger til mat i mnd før vi startet å ukeshandle og planlegge middagene. I tillegg ble alt for mye mat kastet pga feilberegning av mengde ved innkjøp. Vi handler for 5 dager. Slik vi har helgen åpen i tilfelle besøk eller om vi vil lage noe spesielt. Føler ikke vi går glipp av å «leve livet» av den grunn. Litt spesielt hvis maten skal ha mest mulig å si i livet. Ja, det er godt med skikkelig god mat. Men det betyr ikke at man behøver å bruke mer penger på det enn nødvendig. Vil heller bruke mer penger på opplevelser og reiser Men selvfølgelig hvis man har «ubegrenset» med penger er det bare å kjøre på. Helt enig. Har dessverre ikke anledning til å kjøre på jeg da. Så da må jeg forvalte etter beste evne. Håper dette kan være til hjelp for flere. Anonymkode: b5495...eaf 1
AnonymBruker Skrevet 23. april 2019 #27 Skrevet 23. april 2019 Min handleliste for 1 person inneholder, noe varer mer enn en uke, mens andre kjøpes ukentlig. Havregryn Bare Bra Supergranola Melk Knekkebrød Bøkerøkt kalkunfilet Makrell i tomatsaus Agurk Brokkoli Blomkål Purre Gulerøtter First price små tomater Poteter Stor pakke kyllingfilet Ørretfilet Røde linser Bare Bra Superris Eldorado sin Byggrynsalat Eldorado sin Bønne og bulgursalat Pågen fullkornskorper Cevita blåbær Mandler Epler Smoothieposer og appesinjulice Kjøper tidvis kyllingsalat jeg lager i salatbar på Meny med masse godt forskjellig oppi, og ferdig lunsjretter på Kiwi. Anonymkode: c1843...eef
AnonymBruker Skrevet 23. april 2019 #28 Skrevet 23. april 2019 Takk. Dette er flotte lister Anonymkode: b5495...eaf 1
AnonymBruker Skrevet 29. april 2019 #29 Skrevet 29. april 2019 På 22.4.2019 den 23.51, AnonymBruker skrev: Hvorfor er dere så opptatt av å bruke minst mulig på mat? Vil dere ikke kose dere litt å leve livet ? Anonymkode: 040cd...114 Det har ikke slått deg at noen faktisk ikke har så mye penger å bruke på mat? Eller kanskje TS sparer til EK for å kjøpe leilighet? Eller til bil? Mange muligheter her vet du.. Anonymkode: f32e1...c14 1
AnonymBruker Skrevet 29. april 2019 #30 Skrevet 29. april 2019 Jeg passer på å handle på salg, og fylle opp fryseren. På meny, har de iblant salg på prior kyllingfilet, da pakken på 1,4 kg, jeg kjøper flere pakker, deler opp, og putter i fryseren. Samme hvis de har salg på fersk torsk, sei osv, kjøper jeg en del og fryser. Ellers kjøper jeg first price laksefilet. Jeg bruker og en del kyllingkjøttdeig, bruker da rema 1000 sin, det er den som er best, og minst vann i. Jeg har alltid havregryn, spiser havregrøt nesten hver dag, så har jeg husman knekkebrød, veldig billig i dobbelt pakke. Har og gode grove brød, men greit å variere. Har alltid gulost, egg, skinke som pålegg, så noe mer, men varierer der. Har og alltid squash, salat, agurk, mini tomat, paprika og gulrot. First price funker like bra. Ellers handler jeg en del i innvandrer butikker. Frossen brokkoli har jeg alltid i fryseren. Anonymkode: 16604...c56
AnonymBruker Skrevet 29. april 2019 #31 Skrevet 29. april 2019 Typisk ukeshandling for meg ville vært (gitt at det var temmelig tomt i skapene fra før): Frokost/lunsj/kvelds: 2-3 pakker riskaker En pakke hvitost En pakke hamburgerrygg og en pakke kalkun/kyllingpålegg Middager/lunsj: en pakke ris En pakke kjøttdeig En pakke indrefilet av svin En pakke kyllingfilet 1 pakke ørret eller laks frossen. 2 paprika 2 Brokkoli 2 vårløk 1 pakke gulrot 2 bokser minimais 2 bokser tomatpure 2 bokser knust tomat en pakke laktosefri rømme En pakke laktosefri fløte 1 kartong rismelk. 1 18pk egg 1 pk glutenfri makaroni 1kg potet Summen i følge kolonial blir da på rett under tusenlappen. Da kan jeg lage kjøttdeig i tomatsaus, fisk i tomatsaus/fløtesaus, wok med svin eller kylling, omeletter i ulike varianter, kylling/svin i fløte/tomat/rømmesaus, kan ha de ulike kjøtt/fiskerettene med pasta, ris eller potet, ovnsbakte eller dampa grønnsaker. Og de fleste av kjøtt/fiskeproduktene kan legges i fryser, så uken etter ville jeg nok ikke måtte handle inn noe mer enn riskake/pålegg/grønnsaker/meieriprodukter. Lunsjene kunne jeg variert mellom riskaker eller middagsrester eller omeletter. Tusen kroner i uken ville gitt meg en helt enorm frihet på kjøkkenet! Anonymkode: 72adc...163
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå