AnonymBruker Skrevet 11. april 2019 #1 Skrevet 11. april 2019 Hva gjør dere med en paprika eller andre grønnsaker som er blitt klissete inni posen? Har en halv paprika som ser ok ut bortsett fra klissete kant og mye klissete veske. Lukter ikke ille, så har skjært bort det råtne. Vurderte å bruke den i suppe. Noen med erfaringer rundt dette? Det må vel gå bra å bruke det som ser friskt ut? Anonymkode: 6ca80...961
AnonymBruker Skrevet 11. april 2019 #2 Skrevet 11. april 2019 Jeg pleier å skjære det bort, og skylle det som kan brukes. Går fint å bruke det som ikke er ødelagt. Prøver å kaste minst mulig mat. Anonymkode: 789d3...aaf 4
Hot mess Skrevet 12. april 2019 #3 Skrevet 12. april 2019 Forsøk å smak en bit av det som er igjen – det er ikke vel ikke farlig, men min erfaring er at det som er igjen av en paprika som har råtne partier, er at resten smaker vondt. Jeg forsøker i det lengste å unngå å kaste mat (derfor jeg har smakt på råtne paprika), men jeg setter grensa ved å bruke noe som er så forringet at det smaer vondt. 2
applestories Skrevet 13. april 2019 #4 Skrevet 13. april 2019 Om vinteren virker det som paprika blir fortere dårlig - om det har noe med varen, årstiden eller om jeg bruker mindre paprika vet jeg ikke. Men jeg skjærer alltid bort det myke (det skjer jo hele året, de kan ha fått seg et støt på vei til butikken) og der det har begynt å bli hvitt og hårete. Vasker først dersom det er slimete. Smaker så, og har ikke opplevd å ikke kunne bruke resten. Kommer selvsagt an på om man skal bruke i en gryte eller dandere på en lekker osteskive.
AnonymBruker Skrevet 13. april 2019 #5 Skrevet 13. april 2019 Er vel greit å bruke resten, mulig, så lenge det ikke er snakk om mugg og soppskader.. Da vil jo også tilsynelatende uberørte områder være berørt. Anonymkode: 10698...ed7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå