AnonymBruker Skrevet 11. april 2019 #1 Skrevet 11. april 2019 Det er skikkelig godt å maule ost, spesielt når en er sulten og fyser på noe. Hvilken ost mauler du mest? Akkurat nå tok jeg meg to skiver helt vanlig Norvegia gulost. 🧀 Anonymkode: bdfa7...b2a 1
Tibbie Skrevet 11. april 2019 #2 Skrevet 11. april 2019 Huff, ja Den osten er god å ha! Når jeg er sulten og ikke orker å lage meg noe, så hender det at jeg tar noen osteskiver i stedet. Digg!
Muskath Skrevet 11. april 2019 #3 Skrevet 11. april 2019 Elsker Brie ! Kan maule den ja. Så lenge jeg har🧀 1
AnonymBruker Skrevet 11. april 2019 #5 Skrevet 11. april 2019 1 time siden, Tibbie skrev: Huff, ja Den osten er god å ha! Når jeg er sulten og ikke orker å lage meg noe, så hender det at jeg tar noen osteskiver i stedet. Digg! 1 time siden, Muskath skrev: Elsker Brie ! Kan maule den ja. Så lenge jeg har🧀 1 time siden, AnonymBruker skrev: Jarlsberg Anonymkode: 4e977...7a0 👀👄🧀 Anonymkode: bdfa7...b2a
Thildamor Skrevet 11. april 2019 #7 Skrevet 11. april 2019 Jeg pleier også gjøre det! Bare ta noen skiver, ruller du og inn i kjeften med det! Godt!!
Hoppetaujenta Skrevet 11. april 2019 #8 Skrevet 11. april 2019 Huh? Sa noen maule...? En stor Jarlsberg...takk. 1
Cordelia Skrevet 11. april 2019 #11 Skrevet 11. april 2019 Gulost. Og fersk Mozzarella hvis det skulle finnes i kjøleskapet.
Gjest Malika Skrevet 11. april 2019 #13 Skrevet 11. april 2019 Vellagret Jarlsberg som jeg skjærer med kniv slik at jeg får staver. Nam! Eller ruller skiver sammen skinkepålegg som en ostesigar. Helt grei middagsmat når det kniper
AnonymBruker Skrevet 11. april 2019 #14 Skrevet 11. april 2019 Vellagret sveitser, en årgangsedamer og brie Anonymkode: 9e721...5ff
LittDiva Skrevet 11. april 2019 #16 Skrevet 11. april 2019 Det meste som ikke har geitemelk i seg.😋😋😋
AnonymBruker Skrevet 11. april 2019 #17 Skrevet 11. april 2019 Har en kompis som pleier å rulle norwegiaen og skinka sammen med et slatblad og tygge i vei. Han tåler ikke gluten, og har vel kommet frem til at når folk velger å ikke ta hensyn i felleslunsjer så må han maule pålegg. Anonymkode: d4d40...026 4
AnonymBruker Skrevet 11. april 2019 #18 Skrevet 11. april 2019 De fleste oster som ikke er for skarpe kan fint maules. Harde oster er mest praktisk, men f.eks brie som har et tørt lag utenpå kan enkelt maules om man passer på å ha med litt av det. Hvis man vil gjøre det litt mer fancy kan man ha ostebiter og oliven eller druer i en skål, og kalle det mini-tapas eller mini-ostefat. Omnomnom! Anonymkode: 30c01...161
FrankDrebin Skrevet 12. april 2019 #20 Skrevet 12. april 2019 Brie og liknende er helt klart gode maule-oster, dog er kirsebær-ost jeg pleier å maule mest. Eneste minuset er at det sølvpapiret det er pakka inn i er et h.... å få av. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå