Gå til innhold

Vaniljeekstrakt istedet for vaniljesukker


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

når en bytter ut vaniljesukker med vaniljeekstrakt, hvordan beregne mengden av vaniljeekstrakten? 

I oppskriften står det 1/2ts vaniljesukker, så hvor mye vaniljeekstrakt skal jeg da bruke?

Jeg kan helt sikkert finne dette på google, men tenkte å spørre om noen her visste det først. På forhånd takk!

Anonymkode: 26376...9cf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg pleier å bytte ut 1/1. Vet ikke om det er riktig altså. (Egentlig tar jeg bare en klunk, uten å måle.)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ekstrakten har ganske mye smak, så kommer an på hva du skal lage. 
I vaniljesaus/krem og slikt ville jeg brukt ca samme mengde. 
I bakst ville jeg redusert mengden litt, eller brukt essens istedet for ekstrakt. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Takk for svar! Det er kjeks jeg skal bake! Da skal jeg prøve meg litt fram, får vel smake litt på røra.

Anonymkode: 26376...9cf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...