Gå til innhold

Vaniljeekstrakt istedet for vaniljesukker


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

når en bytter ut vaniljesukker med vaniljeekstrakt, hvordan beregne mengden av vaniljeekstrakten? 

I oppskriften står det 1/2ts vaniljesukker, så hvor mye vaniljeekstrakt skal jeg da bruke?

Jeg kan helt sikkert finne dette på google, men tenkte å spørre om noen her visste det først. På forhånd takk!

Anonymkode: 26376...9cf

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å bytte ut 1/1. Vet ikke om det er riktig altså. (Egentlig tar jeg bare en klunk, uten å måle.)

  • Liker 3
Skrevet

Ekstrakten har ganske mye smak, så kommer an på hva du skal lage. 
I vaniljesaus/krem og slikt ville jeg brukt ca samme mengde. 
I bakst ville jeg redusert mengden litt, eller brukt essens istedet for ekstrakt. 

 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Takk for svar! Det er kjeks jeg skal bake! Da skal jeg prøve meg litt fram, får vel smake litt på røra.

Anonymkode: 26376...9cf

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...