Gå til innhold

Kaldheving av rundstykkedeig


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har tenkt og overaske å servere nystekte rundstykker til frokost på jobb i mårra tidlig men det frister ikke stå opp klokken 0400 å sette deigen så tenkte kaldheve den. Er det da å lage deigen som vanlig bare med litt mindre gjær også sette den i kjøleskapet? hvor lenge skal den da stå i kjøleskapet før den er ferdig eller vil den fort bli ferdig når du tar den ut og baker ut deigen?

Anonymkode: d2440...3b4

AnonymBruker
Skrevet

Google eltefritt. Dropp etterhevingen. Men ikke bearbeid deigen for mye. Jeg velter den bare ut på et bakepapir og deler den raskt opp i rundstykker, så rett på et forvarmet bakebrett. 

Ellers ville jeg bare bakt i kveld. 10 timer gjør ingen forskjell når de uansett må fraktes hjemmefra til jobb. 

Anonymkode: 10c6c...885

Skrevet

Lag deigen med kald væske og litt mindre gjær og trill rundstykkene ut med en gang. La etterheve i kjøleskap og ta brettet med rundstykker ut når du står opp og setter på ovnen. Stek som vanlig.

10 timer gjør stor forskjell på hvordan baksten smaker!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...