AnonymBruker Skrevet 9. april 2019 #1 Skrevet 9. april 2019 Har tenkt og overaske å servere nystekte rundstykker til frokost på jobb i mårra tidlig men det frister ikke stå opp klokken 0400 å sette deigen så tenkte kaldheve den. Er det da å lage deigen som vanlig bare med litt mindre gjær også sette den i kjøleskapet? hvor lenge skal den da stå i kjøleskapet før den er ferdig eller vil den fort bli ferdig når du tar den ut og baker ut deigen? Anonymkode: d2440...3b4
AnonymBruker Skrevet 9. april 2019 #2 Skrevet 9. april 2019 Google eltefritt. Dropp etterhevingen. Men ikke bearbeid deigen for mye. Jeg velter den bare ut på et bakepapir og deler den raskt opp i rundstykker, så rett på et forvarmet bakebrett. Ellers ville jeg bare bakt i kveld. 10 timer gjør ingen forskjell når de uansett må fraktes hjemmefra til jobb. Anonymkode: 10c6c...885
Brunhilde Skrevet 10. april 2019 #3 Skrevet 10. april 2019 Lag deigen med kald væske og litt mindre gjær og trill rundstykkene ut med en gang. La etterheve i kjøleskap og ta brettet med rundstykker ut når du står opp og setter på ovnen. Stek som vanlig. 10 timer gjør stor forskjell på hvordan baksten smaker!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå