Gå til innhold

Ristorante prosciutto topping???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er det hvite, myke på toppen av ristorante sin prosciutto pizza?

Trudde først det var edamer, men prøvde hjemmelaget pizza med det og osten ble ikke sånn myk og var ikke lik..

 

Noen som vet?

AnonymBruker
Skrevet

mozarella kanskje?

Anonymkode: cd9a3...fe4

  • Liker 1
Skrevet
Quote

Dr. Oetker Ristorante Pizza Prosciutto er nydelig toppet med solmodne tomater, saftig skinke, smaksrike urter og en fint avstemt blanding av Edamer og Mozzarella.

Står det her

Skrevet

Funker ikke med mozarella heller! Gir verken samme konsistens eller smak.

Skrevet
3 minutter siden, anon1996 said:

Funker ikke med mozarella heller! Gir verken samme konsistens eller smak.

Men du spør hva det er, og det er svaret jeg ga deg. At det ikke fungerer kan jeg ikke gjøre så mye med. ;)

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
11 timer siden, anon1996 skrev:

Funker ikke med mozarella heller! Gir verken samme konsistens eller smak.

Har du kjøpt den runde,myke varianten eller ferdigrevet på pose? Det kan spille en stor rolle.

Anonymkode: cd9a3...fe4

  • Liker 1
  • 2 uker senere...
Skrevet
På 6.4.2019 den 9.13, AnonymBruker skrev:

Har du kjøpt den runde,myke varianten eller ferdigrevet på pose? Det kan spille en stor rolle.

Anonymkode: cd9a3...fe4

Runde, myke varianten😊

Skrevet

Hvor ble det egentlig av pizzaene fra Pizzabakeriet, eller hva det nå enn het?

Den med spekeskinke og mozzarella?

Jeg ser både sausen og melposene er i butikken fremdeles, så hvorfor er ikke denne godbiten fremdeles tilgjengelig?

Var det ikke mange nok som kjøpte den?

Jeg elsket den...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...