Gå til innhold

Peanøttsmør- hvordan spiser dere det?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

På brødskiva? Hva liker dere best? Å ta en skje uten noe annet ble fryktelig tørt, synes jeg.

Anonymkode: f3ef7...9c1

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pleier å ta litt ekstra smør, og blande det med peanøttsmøret. Blir ikke fullt så tørt da. 

AnonymBruker
Skrevet

Polarbrød - peanøttsmør - banan i skiver på toppen ❤️

Anonymkode: beef7...6f5

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Som dipp med gulrøtter eller selleri, til saus/dressing i middagsgryteretter eller salat (blander med noe annet), noen ganger i frokostblanding enten jeg spiser det varmt eller som overnight oats, i diverse kaker/kjeks/sjokoladegodis, på riskaker med agurk eller tomat på toppen, osv. Det var det jeg kom på i farten.

Anonymkode: e9ab9...2fd

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Synes det blir rart på brødskive. Det er veldig godt på eple med et lite dryss salt over! 

Anonymkode: 66785...fe7

Gjest SeptemberRose
Skrevet

På loff, med bananskiver. 

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet
1 minutt siden, SeptemberRose skrev:

På loff, med bananskiver. 

Samme her, men jeg spiser det og med grovbrød.

Gjest #Rasshøl
Skrevet

På brødskive med bringebærsyltetøy og med et glass melk.  

AnonymBruker
Skrevet

Brød og masse smør 😂 så det spises utrolig sjeldent! 

Anonymkode: f96ac...ccf

  • Liker 3
Skrevet

På havregrøten, på epleskiver, på banan og på knekkebrød/brød med litt syltetøy på

Gjest SeptemberRose
Skrevet
3 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Samme her, men jeg spiser det og med grovbrød.

Det går ann, men bedre med loff synes jeg. Topper man det med ripsgelé får man et Elvis-smørbrød.Men det blir veldig mektig. 😊

AnonymBruker
Skrevet

På skiven, med eller uten syltetøy. 

Det er jo mange ulike typer. Noen er veldig tørre, andre er tilsatt ekstra olje for å bli mykere. Green choice er veldig tørt, mens coop sitt er mykt og godt. 

Anonymkode: bd75f...c66

Skrevet

På brød med mye smør under.

Har dere forresten prøvd med Nugatti på topp?   Snickers-smørbrød!   :nigo:

  • Liker 2
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet
1 minutt siden, SeptemberRose skrev:

Det går ann, men bedre med loff synes jeg. Topper man det med ripsgelé får man et Elvis-smørbrød.Men det blir veldig mektig. 😊

Ripsgele har jeg ikke prøvd, det må jeg teste engang 😊

AnonymBruker
Skrevet

Kan også bruke det som "dipp" til selleristenger. 

Er godt i havregrøten også. 

Det kan brukes i mye matlaging også, alt fra kaker og desserter, til peanøttsauser (godt på pizza), i thai-retter, osv. 

Anonymkode: bd75f...c66

Skrevet
57 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Ripsgele har jeg ikke prøvd, det må jeg teste engang 😊

Jeg prøvde med bringebærsyltetøy en gang.  Men ripsgelé er nok enda bedre.   😀

AnonymBruker
Skrevet

Jordbærdyltetøy, peanøttsmør på brødskive  

Anonymkode: a3831...82f

AnonymBruker
Skrevet

Syns riskaker med peanutt-smør, syltetøy og eple er supergodt. Sjelden jeg har det på skiva.

Anonymkode: 1d97b...2a3

Skrevet

på sjokoladeis, men det var kanskje ikke det du mente :P 

Skrevet

Til aaalt! 

I pannekaker, oppå riskaker med Nutella,eple eller banan, på brødskive (helst loff) med fluff og Nutella, eller med syltetøy, i kylling satay saus.. nam♡ 

Vet hva jeg skal ha til middag nå. Ut og kjøpe loff 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...