AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #1 Skrevet 5. april 2019 På brødskiva? Hva liker dere best? Å ta en skje uten noe annet ble fryktelig tørt, synes jeg. Anonymkode: f3ef7...9c1
FrankDrebin Skrevet 5. april 2019 #2 Skrevet 5. april 2019 Pleier å ta litt ekstra smør, og blande det med peanøttsmøret. Blir ikke fullt så tørt da.
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #3 Skrevet 5. april 2019 Polarbrød - peanøttsmør - banan i skiver på toppen ❤️ Anonymkode: beef7...6f5 1
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #4 Skrevet 5. april 2019 Som dipp med gulrøtter eller selleri, til saus/dressing i middagsgryteretter eller salat (blander med noe annet), noen ganger i frokostblanding enten jeg spiser det varmt eller som overnight oats, i diverse kaker/kjeks/sjokoladegodis, på riskaker med agurk eller tomat på toppen, osv. Det var det jeg kom på i farten. Anonymkode: e9ab9...2fd 2
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #5 Skrevet 5. april 2019 Synes det blir rart på brødskive. Det er veldig godt på eple med et lite dryss salt over! Anonymkode: 66785...fe7
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 5. april 2019 #7 Skrevet 5. april 2019 1 minutt siden, SeptemberRose skrev: På loff, med bananskiver. Samme her, men jeg spiser det og med grovbrød.
Gjest #Rasshøl Skrevet 5. april 2019 #8 Skrevet 5. april 2019 På brødskive med bringebærsyltetøy og med et glass melk.
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #9 Skrevet 5. april 2019 Brød og masse smør 😂 så det spises utrolig sjeldent! Anonymkode: f96ac...ccf 3
Thjelp Skrevet 5. april 2019 #10 Skrevet 5. april 2019 På havregrøten, på epleskiver, på banan og på knekkebrød/brød med litt syltetøy på
Gjest SeptemberRose Skrevet 5. april 2019 #11 Skrevet 5. april 2019 3 minutter siden, Catalina Culès skrev: Samme her, men jeg spiser det og med grovbrød. Det går ann, men bedre med loff synes jeg. Topper man det med ripsgelé får man et Elvis-smørbrød.Men det blir veldig mektig. 😊
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #12 Skrevet 5. april 2019 På skiven, med eller uten syltetøy. Det er jo mange ulike typer. Noen er veldig tørre, andre er tilsatt ekstra olje for å bli mykere. Green choice er veldig tørt, mens coop sitt er mykt og godt. Anonymkode: bd75f...c66
Jerry Lee Skrevet 5. april 2019 #13 Skrevet 5. april 2019 På brød med mye smør under. Har dere forresten prøvd med Nugatti på topp? Snickers-smørbrød! 2
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 5. april 2019 #14 Skrevet 5. april 2019 1 minutt siden, SeptemberRose skrev: Det går ann, men bedre med loff synes jeg. Topper man det med ripsgelé får man et Elvis-smørbrød.Men det blir veldig mektig. 😊 Ripsgele har jeg ikke prøvd, det må jeg teste engang 😊
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #15 Skrevet 5. april 2019 Kan også bruke det som "dipp" til selleristenger. Er godt i havregrøten også. Det kan brukes i mye matlaging også, alt fra kaker og desserter, til peanøttsauser (godt på pizza), i thai-retter, osv. Anonymkode: bd75f...c66
Jerry Lee Skrevet 5. april 2019 #16 Skrevet 5. april 2019 57 minutter siden, Catalina Culès skrev: Ripsgele har jeg ikke prøvd, det må jeg teste engang 😊 Jeg prøvde med bringebærsyltetøy en gang. Men ripsgelé er nok enda bedre. 😀
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #17 Skrevet 5. april 2019 Jordbærdyltetøy, peanøttsmør på brødskive Anonymkode: a3831...82f
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #18 Skrevet 5. april 2019 Syns riskaker med peanutt-smør, syltetøy og eple er supergodt. Sjelden jeg har det på skiva. Anonymkode: 1d97b...2a3
Metzili Skrevet 5. april 2019 #19 Skrevet 5. april 2019 på sjokoladeis, men det var kanskje ikke det du mente
Uglems Skrevet 5. april 2019 #20 Skrevet 5. april 2019 Til aaalt! I pannekaker, oppå riskaker med Nutella,eple eller banan, på brødskive (helst loff) med fluff og Nutella, eller med syltetøy, i kylling satay saus.. nam♡ Vet hva jeg skal ha til middag nå. Ut og kjøpe loff
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå