AnonymBruker Skrevet 4. april 2019 #1 Skrevet 4. april 2019 Fikk visst plass til spørsmålet i tittelen. Har hekta på rista brød!!!! Anonymkode: 1cdd8...01e
AnonymBruker Skrevet 4. april 2019 #2 Skrevet 4. april 2019 Nei, det endres ikke. Blir mer energitett pga vannet som går ut (brødet blir litt lettere). Anonymkode: e183f...9d0
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #3 Skrevet 5. april 2019 Kommer an på hvor mye smør som smelter på den etterpå... Anonymkode: 335f4...ef3 3
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #4 Skrevet 5. april 2019 Nei. Det blir ikke lagt til noe, men derimot mister du litt vann. Det gjør at næringsinnholdet pr 100 g endres (siden skiven vil veie litt mindre), men om du tenker på den enkelte skive, så nei. Det er ikke næringsinnhold i vann, så det er akkurat like mye fett, proteiner, og karbohydrater i skiven etter risting som før. Anonymkode: 108bd...4f0
AnonymBruker Skrevet 5. april 2019 #5 Skrevet 5. april 2019 Hvis du rister brødskivene brune, bør du kanskje tenke litt på akrylamid: http://www.matportalen.no/uonskedestoffer_i_mat/tema/stoffer_ved_tillaging_av_mat/er_det_farlig_aa_spise_brent_mat Anonymkode: 94d9f...b8f
FrankDrebin Skrevet 5. april 2019 #6 Skrevet 5. april 2019 Aner ikke, men det kunne heller ikke ha brydd meg mindre. Ristet brød er nam. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå