Gå til innhold

Ristet brød, endrer næringsinnholdet seg?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Fikk visst plass til spørsmålet i tittelen. Har hekta på rista brød!!!!

Anonymkode: 1cdd8...01e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Nei, det endres ikke. Blir mer energitett pga vannet som går ut (brødet blir litt lettere).

Anonymkode: e183f...9d0

AnonymBruker
Skrevet

Kommer an på hvor mye smør som smelter på den etterpå...

Anonymkode: 335f4...ef3

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Nei. Det blir ikke lagt til noe, men derimot mister du litt vann. Det gjør at næringsinnholdet pr 100 g endres (siden skiven vil veie litt mindre), men om du tenker på den enkelte skive, så nei. Det er ikke næringsinnhold i vann, så det er akkurat like mye fett, proteiner, og karbohydrater i skiven etter risting som før. 

Anonymkode: 108bd...4f0

Skrevet

Aner ikke, men det kunne heller ikke ha brydd meg mindre. Ristet brød er nam. :) 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...