Gå til innhold

Hva kan erstatte ett (av to) egg i browniesoppskrift?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Har en overmoden banan som sikkert kan brukes etter hva jeg har lest, men jeg ønsker ikke banansmak.. hvordan blir røra hvis jeg kun bruker ett egg? Går det veldig utover smaken, eller mest konsistensen?

Anonymkode: 690c4...709

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Erstatt med tilsvarende mengde væske ( ca 60 gram) vann/smør/melk og 1/2 ts bakepulver

Anonymkode: fcfc0...c27

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Erstatt med tilsvarende mengde væske ( ca 60 gram) vann/smør/melk og 1/2 ts bakepulver

Anonymkode: fcfc0...c27

Jeg har melk, så da tar jeg melk og en halv ts bakepulver i stedet for banan. Tusen takk for svaret, (satser på det er sant og at røra ikke eksploderer i ansiktet mitt.)

Anonymkode: 690c4...709

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Selv ville jeg nok heller søkt opp en oppskrift for sjokoladekake, med ett egg. Slik at du får riktig blandingsforhold. 

Evt halvert oppskriften. Eller ringt på hos en nabo - de fleste har ett egg å avse. 

Om du absolutt skal lage brownies med ett egg støtter jeg forslaget over, men jeg ville halvert veskemengden, og heller spedd om røra blir for tørr. Egg går over i fast form ved varme, noe veske ikke gjør. 

Anonymkode: ca333...bbb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg endte med å halvere oppskriften, jeg, for å være sikker på at ingenting gikk galt. Takk for link og svar, det kan hende jeg får bruk for en annen gang.

Anonymkode: 690c4...709

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...