Gå til innhold

Hva er galt med oppskriften?? (Muffins)


Anbefalte innlegg

Gjest Amatør
Skrevet

Denne oppskriften klippet jeg fra Apéritif.no, og prøvde med stor optimisme:

200 g hvetemel

2 ts bakepulver

150 g revet ost, gjerne Jarlsberg eller Norvegia

2 dl melk

100 g kokt skinke, hakket

100 g sjampinjong, i skiver eller biter

Alt skal blandes og ha i former, stekes på 160 grader, 25 min.

Men - det ble en fullstendig fiasko! Og jeg som har kastet bort dyr parmesan-ost, fordi jeg foretrekker det framfor jarlsberg. Jeg er som sagt amatør, men burde det ikke være noe fett i? Egg? Smør?

Stoler aldri på apértitif igjen.. :cry:

Videoannonse
Annonse
Gjest glamourgirl
Skrevet

Mulig parmesan ble for tørt. Både Jarlsberg og Norveiga er ganske fete myke oster... Jeg følger oppskrifter slavisk til jeg ser hvordan de funker, så eksperimenterer jeg... Men noe fasitsvar på muffinsene, det har jeg ikke.

Skrevet

Jeg er ingen muffinsekspert, men jeg syns det ser ut som den oppskriften mangler egg...

Gjest pulverheksa-
Skrevet

Tror den mangler 2 egg, kikket i muffinsboken min hjemme og alle innholder egg. Og det var flere nesten helt like oppskrifter, med egg...

Gjest onyx, i.i.
Skrevet

Smør ser det ut for at den mangler også..

Her er ingrediensene til ost og skinkemuffins.

3 vårløk, finhakket

1ts olje

375 g hvetemel

2 ts bakepulver

1 krm salt

1 krm sennepspulver

175 g skinke, hakket

125 g cheddar, revet

2 egg

2,5 dl melk

125 g usaltet smør, smeltet

stek vårløken i oljen til den blir myk, bland så røra videre på vanlig "muffinsvis". Først det tørre, og så væske (melk, egg, smør blandet) Stek 20 min på 210 grader. Dette er mellomstore muffins, ca 12 stk.

Gjest rabiate
Skrevet

ÅÅÅÅ Dette hørtes godt ut! Denne må jeg prøve!!!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...