AnonymBruker Skrevet 31. mars 2019 #1 Skrevet 31. mars 2019 Hei Har tint Pia riskrem i ca 1time. Og den ernfortsatt fryst,konsistens som iskrem. Det står at det skal tines 4timer. Kan man spise nå som om det er iskrem, eller er det noe bakterie greier man må tenke på, siden man skal vente i 4 timer til den helt tint? Anonymkode: 28722...6a7
Minya Skrevet 31. mars 2019 #2 Skrevet 31. mars 2019 Fire timers tining er vel helst det som skal til for at den skal få riktig konsistens, det er ikke farlig å spise den som is, men jeg kan forestille meg at den kan føles veldig kornete.
Thjelp Skrevet 31. mars 2019 #3 Skrevet 31. mars 2019 Du kan trygt spise den, høres jo nesten litt digg ut med riskremis
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå