Gjest Anonymous Skrevet 18. april 2005 #1 Skrevet 18. april 2005 Har ett glass stående, men vet ikke hva det kan brukes til. Hva gjør du?
Nella Skrevet 18. april 2005 #2 Skrevet 18. april 2005 Bruker det i kyllinggryta som det er lagt inn oppskrift på forumet her. Godt sammen med ris. Eller stek en kyllingfilet/svinefilet og har litt oppå i stedet for saus.
Arkana Skrevet 18. april 2005 #3 Skrevet 18. april 2005 Som tilbehør (spesielt til indiske retter), i gryteretter (f.eks. wok, indiske gryter, karriretter), i sauser/dressinger/diper.
Gjest piaf Skrevet 18. april 2005 #4 Skrevet 18. april 2005 Jeg lager en curry der mangochutney er en ingrediens i sausen. Oppskrift i denne tråden.
Gjest gjest1 Skrevet 19. april 2005 #6 Skrevet 19. april 2005 Tilbehør til fiskepinner, og blandet med yoghurt naturell som dressing på rundstykker med salat og skinke/kylling.
liv1 Skrevet 19. april 2005 #8 Skrevet 19. april 2005 Jeg bruker det på nan brødet som jeg serverer til en karry kylling gryte. En Indisk dame lærte meg det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå