KalloRilla Skrevet 17. april 2005 #1 Skrevet 17. april 2005 Fikk en kartong med rå kyllingvinger i helgen, kastet dem bare rett i fryseren. Hva skal jeg gjøre med dem og hva har dere som tilbehør? Kan kanskje være greit til "kveldskos" en dag eller kanskje middag...
Mrs. K Skrevet 17. april 2005 #2 Skrevet 17. april 2005 Stekes og serveres med potetsalat fra dagligvareforretningen. Namkveldskos! Det kan gjøres mer avanseret med ris og salat, men da blir det nesten middag for meg. Hilsen Trille
KalloRilla Skrevet 17. april 2005 Forfatter #3 Skrevet 17. april 2005 Legge dem rett på brett i stekovnen på 225 grader med litt fett da eller? Tilsvarende kottelettsteking?
Gjest Anonymous Skrevet 17. april 2005 #6 Skrevet 17. april 2005 Krydre dem og hiv dem i ovnen. Trenger ikke noe fett. Legg de på et bakepapir.
Brunhilde Skrevet 17. april 2005 #7 Skrevet 17. april 2005 Jeg pleier å ta litt olje, en smule ketchup, litt soyasaus, to-tre dråper tabascosaus, litt salt, peppet og en anelse sukker som jeg blander i en plastpose. Hiver kyllingvingene oppi her en times tid og steker dem så i ovnen. Spiser med varm bagett, pommes frites, salat, hvitløksdip, sterk chilidip eller hva annet hjertet måtte begjære. Skikkelig fredags eller lørdsgssnadder!
KalloRilla Skrevet 18. april 2005 Forfatter #8 Skrevet 18. april 2005 Takker jenter! Dere er så gode å ha Nå er lørdagskosen reddet igjen
Snuppa Skrevet 19. april 2005 #9 Skrevet 19. april 2005 Pleier å legge kyllingvingene en times tid i en plastpose med litt olje, soyasaus, hvitløkspulver og grillkrydder. Stekes under grillen i underkant av en halvtime. Serveres med loff, guaccemole og tzatziki. En iskald øl smaker fantastisk til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå