MortilTori8c Skrevet 23. mars 2019 #1 Skrevet 23. mars 2019 Hei! Jeg har et spørsmål jeg lurer på, litt merkelig egentlig! Men har fått dilla på soggy potetgull! Jeg pleier vanligvis å legge en våt kjøkkenklut over potetgullet i 30 min så de blir gode og soggie! Har hørt om andre måter man kan tilberede potetgullet på, slik at det blir soggy: Har hørt at man kan marinere de i eddik, eller at man kan ta de i mikrobølgerovnen i 3 min for at de skal bli soggy! Har dere noe erfaring med dette????? Hadde satt veldig pris på tilbakemelding :-)
MortilTori8c Skrevet 23. mars 2019 Forfatter #2 Skrevet 23. mars 2019 Dette er selvfølgelig kun ment for salt potetgull! Hehe, beklager at jeg ikke sa det. Hahah, huff!!
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2019 #3 Skrevet 23. mars 2019 Åpn opp posen dagen før Anonymkode: ae827...bb7
jukkapalme Skrevet 23. mars 2019 #4 Skrevet 23. mars 2019 Ødelegge pottiset på den måten da, tsk tsk tsk.
MortilTori8c Skrevet 23. mars 2019 Forfatter #5 Skrevet 23. mars 2019 3 minutter siden, Spekulasjoner&hets skrev: Ødelegge pottiset på den måten da, tsk tsk tsk. Hva mener du? Har du prøvd det?
MortilTori8c Skrevet 23. mars 2019 Forfatter #6 Skrevet 23. mars 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Åpn opp posen dagen før Anonymkode: ae827...bb7 Ååå, det var smart! Har ikke tenkt på det. Takk for tipset!
jukkapalme Skrevet 23. mars 2019 #7 Skrevet 23. mars 2019 1 minutt siden, MortilTori8c skrev: Hva mener du? Har du prøvd det? Jeg bare tulla. Sorry. Men når det er sagt foretrekker jeg pottiset sprøtt og «ferskt»
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2019 #8 Skrevet 23. mars 2019 6 minutter siden, AnonymBruker said: Åpn opp posen dagen før Anonymkode: ae827...bb7 Legg potetgullet i en bolle, og ha den med inn på badet mens du tar en lang og god dusj. Naturligvis må du ikke bruke avtrekksvifte. Anonymkode: e77d7...af0 1
MortilTori8c Skrevet 23. mars 2019 Forfatter #9 Skrevet 23. mars 2019 1 minutt siden, Spekulasjoner&hets skrev: Jeg bare tulla. Sorry. Men når det er sagt foretrekker jeg pottiset sprøtt og «ferskt» Det gjør ikke noe! Men er ikke det det samme som å si at du liker fisken rå og sprellende?
MortilTori8c Skrevet 23. mars 2019 Forfatter #10 Skrevet 23. mars 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Legg potetgullet i en bolle, og ha den med inn på badet mens du tar en lang og god dusj. Naturligvis må du ikke bruke avtrekksvifte. Anonymkode: e77d7...af0 Så sykt smart!! Hvordan funka det for deg? Ble det godt resultat?
Julia Johnsen Skrevet 23. mars 2019 #11 Skrevet 23. mars 2019 Hei MortilTor :) Fint å se at det er flere som liker «soggy» potetgull. Trodde jeg var den eneste hehe.... Jeg har prøvd å introdusere mine venner til dette, men de har vist lite interesse. Det er derfor de kaller meg Soggen. Jeg pleide å spise dette i skjul, men nå er det en viktig del av min identitet. Vil oppfordre alle til å ikke holde tilbake sine «guilty pleasures» uansett om det måtte være soggy potetgull eller svette føtter. hold meg oppdatert ;) -Julia Johnsen 1
jukkapalme Skrevet 23. mars 2019 #12 Skrevet 23. mars 2019 Akkurat nå, MortilTori8c skrev: Det gjør ikke noe! Men er ikke det det samme som å si at du liker fisken rå og sprellende? Jo. Hehe! 🤣 skal spise sushi nå i dette øyeblikk, faktisk. Om fisken ikke er så sprellende er den i hvert fall rå. Men ang potetgull syns jeg ikke det er noe godt om det blir stående i skåla over natta. Ikke at det er noe problem å tømme skåla før det skjer da.
MortilTori8c Skrevet 23. mars 2019 Forfatter #13 Skrevet 23. mars 2019 Akkurat nå, Julia Johnsen skrev: Hei MortilTor Fint å se at det er flere som liker «soggy» potetgull. Trodde jeg var den eneste hehe.... Jeg har prøvd å introdusere mine venner til dette, men de har vist lite interesse. Det er derfor de kaller meg Soggen. Jeg pleide å spise dette i skjul, men nå er det en viktig del av min identitet. Vil oppfordre alle til å ikke holde tilbake sine «guilty pleasures» uansett om det måtte være soggy potetgull eller svette føtter. hold meg oppdatert -Julia Johnsen Takk for tilbakemeldingen! Blir glad av å høre sånne ting 🙂
MortilTori8c Skrevet 23. mars 2019 Forfatter #14 Skrevet 23. mars 2019 Akkurat nå, Spekulasjoner&hets skrev: Jo. Hehe! 🤣 skal spise sushi nå i dette øyeblikk, faktisk. Om fisken ikke er så sprellende er den i hvert fall rå. Men ang potetgull syns jeg ikke det er noe godt om det blir stående i skåla over natta. Ikke at det er noe problem å tømme skåla før det skjer da. Elsker sushi! Nam nam nam!!! Hehe, synes det kan gjøre litt vondt i munnen når chipsen blir for sprø! Har ved flere anledninger skjært meg i munnen.. Anbefaler deg virkelig å prøve soggy-varianten! Skulle gjerne bedt deg over for å prøve det 🙂
Julia Johnsen Skrevet 23. mars 2019 #15 Skrevet 23. mars 2019 6 minutter siden, Spekulasjoner&hets skrev: Jo. Hehe! 🤣 skal spise sushi nå i dette øyeblikk, faktisk. Om fisken ikke er så sprellende er den i hvert fall rå. Men ang potetgull syns jeg ikke det er noe godt om det blir stående i skåla over natta. Ikke at det er noe problem å tømme skåla før det skjer da. Ser du ikke er så erfaren... Jeg vil anbefale å prøve å sogge opp potetgullet med å helle vann i posen og riste litt, ettersom det er den raskeste måten. Siden du er ny kan du prøve å salte med litt havsalt, dette gir litt av «krispen» uten at man kutter seg. Noe jeg virkelig ikke vil anbefale er å marinere det i eggeplumme og sette på varmluft i ovnen. Dette vil resultere i enda mer spydig «krisp»... Dette er en ganske vanlig feil hos nybegynnere. Masse lykke til ❤️ - Julia Johnsen
Julia Johnsen Skrevet 23. mars 2019 #16 Skrevet 23. mars 2019 29 minutter siden, MortilTori8c skrev: Dette er selvfølgelig kun ment for salt potetgull! Hehe, beklager at jeg ikke sa det. Hahah, huff!! Dette kunne fort ha skapt missforståelser hehe... Godt du oppklarte det.
Julia Johnsen Skrevet 23. mars 2019 #17 Skrevet 23. mars 2019 8 minutter siden, MortilTori8c skrev: Elsker sushi! Nam nam nam!!! Hehe, synes det kan gjøre litt vondt i munnen når chipsen blir for sprø! Har ved flere anledninger skjært meg i munnen.. Anbefaler deg virkelig å prøve soggy-varianten! Skulle gjerne bedt deg over for å prøve det 🙂 Sikkert kjempegodt med litt «sogg» i sushien😊
MortilTori8c Skrevet 23. mars 2019 Forfatter #18 Skrevet 23. mars 2019 1 minutt siden, Julia Johnsen skrev: Ser du ikke er så erfaren... Jeg vil anbefale å prøve å sogge opp potetgullet med å helle vann i posen og riste litt, ettersom det er den raskeste måten. Siden du er ny kan du prøve å salte med litt havsalt, dette gir litt av «krispen» uten at man kutter seg. Noe jeg virkelig ikke vil anbefale er å marinere det i eggeplumme og sette på varmluft i ovnen. Dette vil resultere i enda mer spydig «krisp»... Dette er en ganske vanlig feil hos nybegynnere. Masse lykke til ❤️ - Julia Johnsen Uff, har også gått på flere feil ved tilberedning av soggy potetgull.. blant annet prøvde jeg å kombinere potetgull og vaniljekesam, men da ble det helt grøt-aktig (ikke å anbefale)! en annen ting jeg ikke vil anbefale er å legge de i aluminiumsfolie sammen med vann og inn i minrovølgerovnen! Det smalt det 😉
Julia Johnsen Skrevet 23. mars 2019 #19 Skrevet 23. mars 2019 1 minutt siden, MortilTori8c skrev: Uff, har også gått på flere feil ved tilberedning av soggy potetgull.. blant annet prøvde jeg å kombinere potetgull og vaniljekesam, men da ble det helt grøt-aktig (ikke å anbefale)! en annen ting jeg ikke vil anbefale er å legge de i aluminiumsfolie sammen med vann og inn i minrovølgerovnen! Det smalt det 😉 Har ikke ikke prøvd å micre potetgull i aluminiumsfolie, selvom det er en delikatesse uten aliminiumsfolie. Takk for tips😄 Med all respekt må jeg si meg uenig i at vaniljekesam og potetgull er en dårlig kombinasjon. Personlig liker jeg å slurpe i meg litt grøtete potetgull🥰Jeg prøver å begrense meg til å bare spise dette i juletider, men noen ganger klarer jeg ikke å motstå fristelsen. Får faktisk lyst på litt nå.
MrVikeså Skrevet 23. mars 2019 #20 Skrevet 23. mars 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Legg potetgullet i en bolle, og ha den med inn på badet mens du tar en lang og god dusj. Naturligvis må du ikke bruke avtrekksvifte. Anonymkode: e77d7...af0 Jeg har fulgt instruksene dine og sitter nå med en slags potetstappe laget av potetchips. Kan grunnen til probleme være at jeg bruker Kims og ikke Maarud.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå