Belima Skrevet 22. mars 2019 #1 Skrevet 22. mars 2019 Trenger hjelp. Jeg skal bake en kake som er beregnet på voksne. Det må ikke være pisket kremfløte eller sjokolade i/på den. Kan bruke fløte i en eller annen form, men ikke sjokolade. Skal spises søndag hvis det har noe å si. Den eneste jeg kommer på er Suksessterte, men vil gjerne ha tips på andre. Er det noen som kan hjelpe meg?
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2019 #2 Skrevet 22. mars 2019 Ostekake, fromasjkake, sitronterte, gulrotkake Anonymkode: 8fd4a...403
Belima Skrevet 22. mars 2019 Forfatter #3 Skrevet 22. mars 2019 Takk for forslag. Beklager, men jeg glemte å skrive at ostekake og gulrotkake allerde er på lista for andre som skal bake.
visp Skrevet 22. mars 2019 #4 Skrevet 22. mars 2019 Jeg syns denne høres veldig god ut, men har ikke rukket å prøve den selv enda. Jeg ville drysset melis over uten det kors-greiene og servert med rørte bær istedenfor is (upraktisk å ta med). https://www.nrk.no/mat/spansk-mandelterte-_-torta-de-santiago-1.14090851
_popcorn_ Skrevet 22. mars 2019 #5 Skrevet 22. mars 2019 https://www.detsoteliv.no/oppskrift/cappuccino-langpannekake Jeg er veldig glad i denne, og har laget den utallige ganger. Som oftest uten glasur også. Pleier bytte ut surmelk med vanlig lettmelk, og har i litt kokos også noen ganger. Kvæfjord/Verdens beste er også ett godt alternativ. Eplekake, Sitronkake eller krydderkake? 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2019 #6 Skrevet 22. mars 2019 Når du sier «må ikke være pisket kremfløte» og deretter «kan bruke fløte i en eller annen form» blir jeg litt usikker på hva du mener. Er det slik at det er veldig viktig at det ikke er pisket krem på kaken, men at fløte kan være en ingrediens i kakerøra? Eller kan det være en eller annen kremblanding, men ikke «ren» fløtekrem? Hvis det siste går fint, kan det gå an å lage kvæfjordkake/verdens beste, hvis dere liker det. Der er det vaniljekrem i fyllet; ofte en blanding av fløtekrem og vaniljekrem. Anonymkode: 8fd4a...403
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2019 #7 Skrevet 22. mars 2019 https://idagranjansen.com/oppskrifter/carmel-cake https://www.detsoteliv.no/oppskrift/kokos-og-karamellkake Anonymkode: 1aab1...c94
Belima Skrevet 22. mars 2019 Forfatter #8 Skrevet 22. mars 2019 (endret) 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Når du sier «må ikke være pisket kremfløte» og deretter «kan bruke fløte i en eller annen form» blir jeg litt usikker på hva du mener. Er det slik at det er veldig viktig at det ikke er pisket krem på kaken, men at fløte kan være en ingrediens i kakerøra? Eller kan det være en eller annen kremblanding, men ikke «ren» fløtekrem? Hvis det siste går fint, kan det gå an å lage kvæfjordkake/verdens beste, hvis dere liker det. Der er det vaniljekrem i fyllet; ofte en blanding av fløtekrem og vaniljekrem. Anonymkode: 8fd4a...403 Ja, ikke ren pisket krem, men kan bruke kokt fløte f eks i en glasur. Utrolig hvor mange kakeelskere som gir forslag, flere gode tips ser jeg. Tør nesten ikke si det, men jeg spiser nesten ikke kaker selv. Kan spise suksessterte, vafler og er glad i gjærbakst. Det er nok derfor jeg får blackout når jeg skal bake for andre. Endret 22. mars 2019 av Belima 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2019 #9 Skrevet 22. mars 2019 Gulkake eller suksessterte - kjært barn har mange navn Pleier å være en sikker vinner, holder seg godt og er lett å frakte. Har brukt denne oppskrifta til langpanne, men googler du så finnes det også til vanlig rundform om det er å foretrekke. Siden det er nøttebunn, så er den også glutenfri, om det skulle være sånne hensyn å ta https://www.detsoteliv.no/oppskrift/suksesskake-i-langpanne Anonymkode: a8d6a...2a2
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2019 #10 Skrevet 22. mars 2019 Bake kake søte, dyppe den i fløte... Okei, noen måtte bare få sagt det, og så ble det tilfeldigvis meg Anonymkode: 34984...f7d 1
Gjest Zeitgeist Skrevet 22. mars 2019 #11 Skrevet 22. mars 2019 Du skriver at du liker gjærbakst. Hva med kringle? Kanskje med rosiner og hjemmelaget vaniljekrem inni? Eller eplekake/eplestang. Du kan også lage kanelsnurrekake.
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2019 #12 Skrevet 22. mars 2019 Kringle eller en skikkelig hjemmelaget fyrstekake (sånn uten fyll fra pose, men hvor du maler mandler og blander med sukker/melis og eggehvite til fyll) https://www.tine.no/oppskrifter/kaker/formkaker/fyrstekake Anonymkode: fbbee...bfb
Belima Skrevet 24. mars 2019 Forfatter #13 Skrevet 24. mars 2019 Det ble til slutt en pai med vaniljekrem, blåbær og bringebær. Paien ble stekt etter at bær og vaniljekrem var lagt på paibunnen. Ser veldig god ut og den har aldri vært servert i noen av de andres selskap.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå