Gå til innhold

Pris på koldbord?


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Hva pleier kuvertprisene på koldbord å ligge på? Er prisen da inklusiv eller eksklusiv pris på lokalet og servitører? Må man kjøpe drikke til maten gjennom stedet man er på, f ekset hotell?

Videoannonse
Annonse
Gjest Seleena
Skrevet

Kan ikke svare på det du spørr om, men hva med å lage mesteparten selv?

Gjest Anonymous
Skrevet

Huff, nei, orker ikke å stå med matlaging de siste dagene før bryllupet.

Gjest Madam Felle
Skrevet

Skal du bestille ligger vel prisene på rundt 135 per pers ( veldig ofte bare de vanlige tingene på). Det er da bare maten som er inkludert.

Vi skal lage koldtbord selv, og regner med en ca pris på 100 kr per pers. Men da får vi koldtbordet som vi vil, og skulle vi ha bestilt det ute ville det kommet på ca 170 kr per pers, fordi vi har valgt en del dyre løsninger.

Gjest gjest1
Skrevet
Skal du bestille ligger vel prisene på rundt 135 per pers ( veldig ofte bare de vanlige tingene på). Det er da bare maten som er inkludert.  

Kor får du det såå billig? Eg fekk nett eit meny-forslag frå eit hotell her vi bur, dei kunne tilby eit koldtbord til 295,- per gjest, og eit luksus-koldbord på 450,- per gjest.

Skrevet

Jeg lurer også på hvor du får det så billig Madam Felle, vi har sett på koldtbord selv og prisen ligger på alt fra kr 275 til over kr 400.

Gjest Madam Felle
Skrevet

I avisene :ler: Nå har ikke vi sjekket priser på hoteller ol, men ringt rundt på cateringsfirmaer som står oppført i avisen.

Veslo, det finnes noen slike i BA :wink:

Gjest gjest1
Skrevet
 

Veslo, det finnes noen slike i BA  :wink:

Vi skal ikkje ha bryllupet i Bergen.... :(

Gjest Anonymous
Skrevet

Vi betaler 160 pr. person.. Da med alt d vanlige + extra skalldyr og litt annet digg. Skal lage vårruller og noe til ved siden..

Har regnet ut at det vil koste oss ca 13.000,- det koldtbordet, kanskje litt mer.

Vet ikke hvor du bor da, men vi skal holde bryllupet vårt i Bodø..

Skrevet

Vi leier inn kokk selv til å lage koldtbord. For oss har dette blitt mye rimeligere + at man har større valgfrihet på hva man vil ha på bordet :sikle:

Skrevet

Ja, ja - vi får fortsette lete, men lider vel under det å bo i Oslo-området - nemlig det at det er så dyrt her.....

Skrevet

Dette var første forslag fra cateringmannen vår (vi valgte av ulike grunner å gå med 3-retters middag):

Jeg foreslår følgende meny med en kombinasjon av både kalde og varme retter

fra de franske, italienske og spansk menyene. :

Meny

Buffet

Pâté de campagne med b.a. portvin, svisker og hasselnøtter

Parmesanstekt kyllingfilet med tomatsalat *varmt

Albondigas med tomatsalsa *varmt

Scampi al pilpil *varmt

Greenshell ardennaise (gratinert med sikorisalat, spekeskinke) *varmt

Fisketerrin med steinbit, laks og reker - pepperot saus

Ovnsstekt potetsalat med sjalottløk og aspargesbønner

Pennesalat med b.a. soltørkede tomater, artisjokkhjerter og sennep-basilikum

dressing

Salade niçoise med b.a. artisjokkhjerter, tunfisk, tomater og agurk

Salat med grilledepaprika med b.a ansjos, capers og egg

Baguette, olivenbrød og smør

Pris per pers. kr 330,- . For antatt 60 personer, får du 20% rabatt, dvs kr

265,- (inkl mva).

Som et eksempel på koldtbord helt uten 'de vanlige tingene'... :wink:

Skrevet

Vi har bestilt dette koldtbordet til 215 pr pers.... og det kom nok noen rabatter siden vi skal ha til ca75 pers og gratis utkjøring til det private lokalet vårt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...