Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har blitt innkalt til et 1.intervju til en stilling som medarbeider i en restaurant som snart skal åpnes. Ser nå at det er gruppeintervju🙉 Noen har som har vært på det før og kan si litt om hvordan det foregikk? Har prøvd å google litt, men regner med det er forskjell på en stilling som restaurantmedarbeider og som selger i et stort firma..

Anonymkode: 402ed...c14

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Jeg har vært på gruppeintervju for restaurant selv. :P Det er noen år siden nå, men selve intervjuet var helt OK. Litt kleint noen ganger (f.eks. sitte i en ring og fortelle om seg selv) og litt slitsomme teambuildingsoppgaver, men alt i alt så overlevde jeg. 

Ulempen var at dette var første intervju og jeg fikk ikke så mange muligheter til å snakke med den potensielle arbeidsgiveren om spørsmål jeg hadde. Derfor var det først på 2. gangs intervju at jeg oppdaget at jobben ikke passet for meg. Litt irriterende å skulle dra på et første intervju hvor arbeidsgiver legger opp til at det er umulig å stille direkte spørsmål. 

Anonymkode: 1fe91...8cd

AnonymBruker
Skrevet

Har vært på to gruppeintervju, og det er faktisk ikke så ille. Da får man liksom noen flere å snakke med og spille ball med, selv om man konkurrerer om stillingen. Avhengig av stillingen tror jeg også det kan lønne seg å ikke være for aggressiv og bare promotere seg selv, men at man involverer og anerkjenner innspill fra andre. Det tror jeg kan være greit å ha i tankene mtp. at man som medarbeider i en restaurant må kunne samarbeide og kommunisere godt for å kunne gi kundene gode opplevelser.

Anonymkode: 98f20...1eb

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...