lucky Skrevet 15. april 2005 #1 Skrevet 15. april 2005 Vi hadde besøk av kokken vår i går kveld for å snakke om maten. Og hør hvilket forslag han hadde: En blanding av tradisjonell koldtbord mat med ulike tapasretter. Dette skal ikke ligge flatt på fat etterhverandre med salatblader og tomater til pynt, men heller "bugne" som han sa. Siden vi er musikkfolk begge to, ville han bygge opp koldtbordet rundt dette, altså bruke litt trommer, cymbaler, el-gitar, messinginstr. Vi syntes dette hørtes kjempeflott ut og ble kjempegira Han har mye skryt på seg denne kokken, så jeg er veldig sikker på at dette blir bra og kan nesten ikke vente til jeg får se det.... Og i tillegg: han tror at dette vil komme på rundt 10-11 000 kr for BÅDE maten og leie av han (til 60-70 stk)
Berit_mor Skrevet 15. april 2005 #2 Skrevet 15. april 2005 Så vanvittig stili det hørtes ut! billi åsså!!! hørtes veldi bra ut ja :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå