Gå til innhold

fryse ned brunost?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Anonymous
Skrevet
er dette mulig?

Vet ikke om du kan bruke ostehøvel på den senere, men skjær av en bit, frys ned og prøv. Jeg bruker brunost som smakstilsetning i enkelte middagsretter og for dette kan frysing umulig være noe problem.

Jeg fryser forøvrig ofte biter av norvegia/jarlsberg som jeg bruker til pizza el. senere.

Gjest gjest1
Skrevet

Den får forringet konsistens, men til bruk på pizza og i sauser osv. er den helt fin å bruke.

Til brunost kan du se bort fra den pizza delen :)

Gjest gjest1
Skrevet

Det går helt fint å fryse brunost, men det vanskelig å skjære av den med ostehøvel etterpå.. Altså egner det seg dårlig som pålegg etter frysing. Jeg pleier å skjære skalker i biter og fryse dem, for å ha i viltsauser og andre varme sauser..

Caro

Gjest Formosiss
Skrevet

Nei, støtter det de andre sier; ta en bit og prøv - funker nok fint dersom du bare skal bruke den i mat.

Skrevet

Tråden er ryddet.

Misty (mod)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...