Tulla2 Skrevet 13. april 2005 #1 Skrevet 13. april 2005 Har i ettermiddag/kveld laget firkløverkake for 1. gang. Men synes glasuren ble så rar. Kokte margarin, fløte og sukker til den ble ganske tykk. Avkjølte den litt og rørte inn firkløver. Men den blir "knudrete" - ikke sånn at det er nøttene som gjør det, men mellom nøttene også - ikke helt godt forklart. Noen som vet om den skal være slik eller ikke? Haster litt med svar for hvis jeg må lage ny må jeg komme meg på butikken først.
Gjest Primula Skrevet 13. april 2005 #2 Skrevet 13. april 2005 Mulig det er for seint men... Jeg smelter smør, sjokolade og fløte i en kjele. Når all sjokoladen er smelta tar jeg den av plata og tilsetter melis. Så lar jeg den stå til den tykner.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå