AnonymBruker Skrevet 25. februar 2019 #21 Skrevet 25. februar 2019 2 minutter siden, Forundret.. skrev: Hvordan kan de ha mer smult om begge deler er stekt i det? Donutsa smaker ikke smult etter hva jeg erindrer.. Jeg er ikke så sikker på at begge deler er stekt i det. jo, de er det. https://snl.no/doughnut https://www.tine.no/oppskrifter/bakst/sot-gjarbakst/donuts Anonymkode: 95d87...cf5
Forundret.. Skrevet 25. februar 2019 #22 Skrevet 25. februar 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: jo, de er det. https://snl.no/doughnut https://www.tine.no/oppskrifter/bakst/sot-gjarbakst/donuts Anonymkode: 95d87...cf5 På oppskriften står det nøytral olje, evt rapsolje. Den smaker ikke smult. 1
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2019 #23 Skrevet 25. februar 2019 3 minutter siden, Forundret.. skrev: På oppskriften står det nøytral olje, evt rapsolje. Den smaker ikke smult. ok, jeg var upresis. Poenget mitt var at de er helt forskjellige, selv om de er laget på samme måte, men det er altså metoden deep frying som er lik, ikke selve fettet. Anonymkode: 95d87...cf5 1
Djungelvrål Skrevet 25. februar 2019 #24 Skrevet 25. februar 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Ja, men som jeg skrev: smultringer har MER smult... Anonymkode: 88d96...d4c Hvordan kan de har mer smult? Begge er stekt i flytende, kokende smult og suger garantert til seg like mye fett, men donuten mer fordi de er større men pr gram er det nok det samme. Det blir som å si at frityrstekte potetbåter og potetkuler har forskjellig frityrfettinnhild. De har jo ikke det.
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2019 #25 Skrevet 26. februar 2019 6 timer siden, SupaWoman skrev: Hvordan kan de har mer smult? Begge er stekt i flytende, kokende smult og suger garantert til seg like mye fett, men donuten mer fordi de er større men pr gram er det nok det samme. Det blir som å si at frityrstekte potetbåter og potetkuler har forskjellig frityrfettinnhild. De har jo ikke det. Hvorfor henger du deg opp i det smultet? Poenget var at de ikke var like. Anonymkode: 28da6...e72
Djungelvrål Skrevet 26. februar 2019 #26 Skrevet 26. februar 2019 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor henger du deg opp i det smultet? Poenget var at de ikke var like. Anonymkode: 28da6...e72 Jeg henger meg opp fordi det er opplagt at det er ca likt fettinnhold i de. Irriterer meg når folk er uvitende om helt innlysende og opplagte ting.
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 26. februar 2019 #27 Skrevet 26. februar 2019 Jeg syns ikke det smaker likt, liker smultringer men donut blir for søte.
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2019 #28 Skrevet 26. februar 2019 Smultringer friteres i smult. Donuts friteres i smakløs olje. Da blir det forskjell på smaken. Anonymkode: 99cf6...077
Gjest SeptemberRose Skrevet 26. februar 2019 #29 Skrevet 26. februar 2019 De smaker helt forskjellig synes jeg ihvertfall. Smultringer smaker godt, mens donuts er kvalmende.
Gjest Anonymus Notarius Skrevet 26. februar 2019 #30 Skrevet 26. februar 2019 Det er vel bare to ulike varianter av samme tingen. Litt som amerikanske pannekaker vs. tynne pannekaker eller belgiske vafler vs. "norske" vafler.
Nevian Skrevet 25. april 2022 #31 Skrevet 25. april 2022 Jeg kan like luftige donuts med glasur og sånn, men den nakne tørre kjedelige ringen vi kaller smultring her - den kan til nød passere når den er varm og nystekt.
AnonymBruker Skrevet 25. april 2022 #32 Skrevet 25. april 2022 Blir ikke donuts kokt i vann først for å aktivere hevemiddelet, før de friteres? Anonymkode: 40036...042
AnonymBruker Skrevet 25. april 2022 #33 Skrevet 25. april 2022 Begge er mel fritert i olje. Det er det samme. Hvorfor spiser folk det? Anonymkode: cab84...0e2
AnonymBruker Skrevet 25. april 2022 #34 Skrevet 25. april 2022 Smultringer inneholder hornsalt og/eller bakepulver som hevemiddel. Donuts inneholder gjær og skal heve på brett en times tid før de friteres. Anonymkode: c1e6c...831
AnonymBruker Skrevet 25. april 2022 #35 Skrevet 25. april 2022 AnonymBruker skrev (56 minutter siden): Blir ikke donuts kokt i vann først for å aktivere hevemiddelet, før de friteres? Anonymkode: 40036...042 Nei, det er bagels. Anonymkode: 298a2...998
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå