AnonymBruker Skrevet 25. februar 2019 #1 Skrevet 25. februar 2019 En oppskrift jeg har lyst å lage inneholder pork belly (tynnribbe) og pork shoulder (bogstek). Har kikket i butikkene, men det ser dårlig ut med tynnribbe... Hva slags annen del kan man bruke istedenfor? Anonymkode: cda50...4c4
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2019 #2 Skrevet 25. februar 2019 Sideflesk eller buklist, tenker jeg. https://www.matprat.no/matnyttig/oppdelingsguiden/svin/buklist/ Anonymkode: 45e99...eb1
AnonymBruker Skrevet 25. februar 2019 #3 Skrevet 25. februar 2019 Det er veldig vanskelig å vite uten å hvite hva det er du prøver å lage. Men jeg antar ut fra stykningsdelene at dette dreier seg om noe som skal bli veldig mørt som pulled pork og spareribs. Da bør du ha noe kjøtt som ikke er så veldig magert, men har en del fettmarmorering. Kanskje nakkekoteletter. Jeg ville f.eks. ikke ha testet med ytrefilet, indrefilet, svinestek av bog, kotelettkam og annet da det har lite fett i seg. Anonymkode: f9899...74d
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2019 #4 Skrevet 26. februar 2019 12 timer siden, AnonymBruker skrev: Det er veldig vanskelig å vite uten å hvite hva det er du prøver å lage. Men jeg antar ut fra stykningsdelene at dette dreier seg om noe som skal bli veldig mørt som pulled pork og spareribs. Da bør du ha noe kjøtt som ikke er så veldig magert, men har en del fettmarmorering. Kanskje nakkekoteletter. Jeg ville f.eks. ikke ha testet med ytrefilet, indrefilet, svinestek av bog, kotelettkam og annet da det har lite fett i seg. Anonymkode: f9899...74d Stemmer, dette er en gryte og skal for så vidt putre i 2-3 timer. Anonymkode: cda50...4c4
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå