Gå til innhold

Beste måte å fryse ned sjokoladekake?


Anbefalte innlegg

Gjest gjesten
Skrevet

Siden min dna-rekke dessverre ikke inneholder noe husmorgen :wink: , så håpet jeg at dere hadde noen gode råd. Tenkte å fryse ned en stor sjokoladekake type langpanne med glasur, eller sjokoladekrem. Men hvordan gjøre dette på en grei og helst ikke klissete måte?

Evig takknemlig for alle svar.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes det fungerer bra å dele dem opp i passe store stykker og legge dem i 2- eller 3-liters isbokser, med bakepapir mellom. Hvis glasuren ikke er for myk, holder det å kjøle kaken i kjøleskap på forhånd, så tåler den å stables litt før den fryses (men glasuren må også tåle frysing, jeg synes den glasuren som det er oppskrift på på baksiden av Dronning-sjokoladen er god også etter å ha vært fryst :) )

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...