Gjest gjesten Skrevet 13. april 2005 #1 Skrevet 13. april 2005 Siden min dna-rekke dessverre ikke inneholder noe husmorgen , så håpet jeg at dere hadde noen gode råd. Tenkte å fryse ned en stor sjokoladekake type langpanne med glasur, eller sjokoladekrem. Men hvordan gjøre dette på en grei og helst ikke klissete måte? Evig takknemlig for alle svar.
Dagoberta Skrevet 13. april 2005 #2 Skrevet 13. april 2005 Jeg synes det fungerer bra å dele dem opp i passe store stykker og legge dem i 2- eller 3-liters isbokser, med bakepapir mellom. Hvis glasuren ikke er for myk, holder det å kjøle kaken i kjøleskap på forhånd, så tåler den å stables litt før den fryses (men glasuren må også tåle frysing, jeg synes den glasuren som det er oppskrift på på baksiden av Dronning-sjokoladen er god også etter å ha vært fryst )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå